tothfeca Posted Szeptember 27, 2010 Share Posted Szeptember 27, 2010 Hello! Elvállaltam a szalagavatói videó elkészítését (képek, videók zenék összevágása egy kisfilmmé) és ehhez szeretnék segítséget kérni tőletek. Szerintetek melyik a legmegfelelőbb program? Amit elképzeltem: ami fontos lenne és bonyolultabb, hogy megoldható legyen a programmal egyfajta kép a képben dolog, tehát hogy a képernyőre egyszerre több képet kitudjak rakni animációkkal, esetleg egy videót, tehát hogy egy képernyőn egyszerre több kép megjelenjen pl a 4 sarokban középen pedig ezalatt egy videó fusson stb. A vegas sony studio van meg egy trial verzióban mert a patchelést nem nagyon engedi, ha ennek a programnak van ilyen funkciója azt hol találom, vagy hogy tudom megcsinálni? Válaszokat előre is köszi! Fontos lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu30 Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Ha ennyire nem értessz hozzá akkor első körben ajánlok egy ulead videó studio-t. Talán abból a 11-es a legutóbbi mielőtt még felvásárolták őket. Nincs benne épp olyan effekt amit keresel de pofonegyszerű használni meg a felvett anyagot digitalizálni vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tothfeca Posted Október 5, 2010 Author Share Posted Október 5, 2010 Köszi szépen, tudom használni ezeket a programokat, éppen azt az "effektet" nem ismerem amit megpróbáltam leírni, ezért is indítottam ezt a témát. Időközben pedig segítettek, hogy a Sony Vegas képes erre amit akartam, ugyan akkor köszi a tanácsot Köszi szépen, tudom használni ezeket a programokat, éppen azt az "effektet" nem ismerem amit megpróbáltam leírni, ezért is indítottam ezt a témát. Időközben pedig segítettek, hogy a Sony Vegas képes erre amit akartam, ugyan akkor köszi a tanácsot Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts