Clark Posted Szeptember 11, 2010 Share Posted Szeptember 11, 2010 Mafia: Farewell to the Godfather(Maffia: Búcsú a Keresztapától) 2011 http://www.imdb.com/title/tt1706610/ Hivatalos oldal: http://www.mafia-themovie.com/ Infó: Sok-sok év alatt a segédből és gyilkosból Angelo Alliveri (Bud Spencer) felküzdötte magát a ranglétrán, egészen a Keresztapaságig. Gyilkosságért börtönbe zárják ahonnan 8 év után kiszabadul. Újra vissza kell szereznie hatalmát, és egyesítenie kell a Családot. Viszont testvére, Maximilian Aliveri, amíg Angelo börtönben volt megízlelte a hatalom mámorító ízét és nem nézi jó szemmel bátyja törekvéseit. Valamit tennie kell, különben elveszítheti a Család feletti uralmat. Ezért pár profi bérgyilkost bérel fel, remélve, hogy megteszik azt, amit meg kell tenni. Csakhogy az öreg Angelo nem hazudtolja meg múltját ,és kegyetlenül kivégzi az életére törő gyilkosokat. Maximilian szeme elkerekedik, amikor idős testvére belép háza kapuján, akin látszik, tudja, hogy ki akarta eltenni őt láb alól... Maximilian pisztolyt ránt, ész könnyáztatta szemmel meghúzza a ravaszt... Egyenlőre ennyit lehet csak tudni róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 11, 2010 Share Posted Szeptember 11, 2010 Ez most akkor valamelyik játékra fog épülni vagy pedig egy teljesen különálló mafiás történet lesz?? Érdekes film lesz az biztos, ha kijön meglessük Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Szeptember 11, 2010 Share Posted Szeptember 11, 2010 Jajj ne, megint egy Bud Spencer film amit nézhetek minden ünnepkor unaloműzőnek?? Na neeee.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Szeptember 12, 2010 Share Posted Szeptember 12, 2010 Mégis Bud Spencer hogy jön ide? Egyébként is, Bud Spencer-Terence Hill ( én csak így emlegetem munkásságukat,de nyilván nem én vagyok az egyetlen ezzel) filmből jöhet még végtelen mennyiség, az is ugyanolyan JÓ lesz mint eddig... on: Ha Michael Madsen a főszereplő, én máris némi fenntartással kezelem az egészet... már jó ideje olyan gány, gyenge és szánalmas filmeket vállal el hogy az valami hihetetlen :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 2, 2011 Author Share Posted Július 2, 2011 Biztos csak 2.év elteltével fogják leszinkronizálni, akár csak a 2009-es filmjét, a napokban jött ki... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Július 29, 2011 Share Posted Július 29, 2011 Bud Spencer már 80 éves nem kéne másra bizni ? Clark : Az ahol Terence Hill-t megöli (gyilkosság a szakmám kedves) ? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 29, 2011 Author Share Posted Július 29, 2011 Sajnos, nem került bele Terence Hill a filmbe... de a hivatalos cím: Maffiózó vagyok, Drágám! (ami már kint van szinkronosan) Ez pedig a folytatása.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts