tomi82 Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 Sziasztok! A segítségeteket kérném, hogy 720p-től nagyobb felbontású illetve "mkv" kiterjesztésű bluray filmeket hogyan lehet normálisan lejátszani, pontosan milyen codekeket és lejátszót kell hozzá feltelepíteni? Nem vagyok kezdő a témában, az "alapkodekek" fenn vannak (ace mega codecs pack, stb...) vlc-playerrel együtt és idáig a kisebb 2-3 gigás filmeket gyönyörűen meg is tudtam nézni. Tegnap nagy nehezen sikerült letölteni a Hellboy 2. filmet, (Hellboy.II.The.Golden.Army.2008.Bluray.BD5.720p.DTS.x264-NyTT) de sajnos idegesítően "szaggat". Hol helyre jön a kép, hol megint el megy, hol "beakad" a hang, hol nem. Ez miért van? Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
laci80 Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Szia! Lehet hogy a videokártyád nem elég erős hozzá. Vagy nem jó codec-ot tettél fel. Nekem nincs blue-ray filmem(nem is lessz)igy csak tippelni tudok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi82 Posted Augusztus 28, 2010 Author Share Posted Augusztus 28, 2010 Köszönöm szépen a segítséget, de közben rájöttem a dolgokra. - K-Lite_Codec_Pack_630_Mega.exe - CoreAVC.H264.Video.Codec.Pro.v2.0.0.rar - MatroskaPack_Full_1.1.2.zip ezt a három dolgot kell feltenni és visz faszányosan mindent! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomi82 Posted Február 23, 2011 Author Share Posted Február 23, 2011 Vagy csak ezt és a 720p-s filmeket mindent, gyönyörűen viszi. Az 1080-asokhoz meg gyenge a gépem, sajnos... Combined-Community-Codec-Pack-2010-10-10.exe Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trefayne Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Vagy kodek telepítgetés helyett csak simán egy beépített kodekes lejátszót használsz. MKV-k nézegetésére most kezdtem használni az UMPlayert-t és elég jó minőségben mutatja őket. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts