lazlo Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 Híres amerikai pszichológia teszt Ez a történet egy lányról szól! Az édesanyja temetésén találkozik egy férfival, akit eddig nem ismert. Azt gondolta, ez a férfi lenyűgöző. Annyira hitt abban, hogy ő álmai hercege, hogy beleszeretett, de soha nem kérte el a telefonszámát és aztán... Néhány nappal később a nő megölte a nővérét! Kérdés: Mi motiválta testvére meggyilkolásában? Gondolkozz el rajta egy picit mielőtt lejjebb gördíted a sorokat ! Válasz: Azt remélte, a férfi eljön a temetésre megint! Ha helyesen válaszoltál, úgy gondolkodsz, mint egy pszichopata. Ez egy híres amerikai pszichológus tesztje, amivel azt nézik meg, kinek van gyilkos hajlama. Sok letartóztatott sorozatgyilkos részt vett a tesztben, és azt válaszolta, ami feljebb található. Ha nem válaszoltál helyesen, akkor jó neked. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettz Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 fúúú, akkor jó nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Elvileg nekem is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalozocska Posted Augusztus 28, 2010 Share Posted Augusztus 28, 2010 Tőlem sem kell rettegni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilsonka96 Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 WOW akkor jó nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ágaskirály Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 Jó nekem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosicky37 Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Amúgy ez a teszt kamu Nem azt mutatja amit az alján ír, hanem azt hogy mennyire gondolkozik logikusan az ember szóval ha nem jöttél rá akkor nem tündérlélek vagy, csak buta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 Akár kamu akár nem, nekem tetszik ..és tőlem sem kell félni Szerk: A schwarzenegger-es kép is jó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts