attila12313 Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 hy nagyon sok hangfal van a mai piacon , ebből adodik hogy vannak 2.0-ás és 2.1 es hangfalak nekem most egy 2.1 es philipsem van ami csak 20 wattos . aztán úgy terveztem hogy erősítőt veszek és egy pár 2.0 lás hangfalat 200 watt körül , de mivel a szobám nem egy színház,=(elég kicsi) szak akkor arra gondoltam hogy 2.0 ás hangfalat veszek de csak a geniusnak van ez 2 3 utas hangfalai 40-80 wattig ha valakinek lenne eféle pl sp-hf 2000a, sp-hf 1800a , sp-hf 3000a , vagy hallotta már müködés közben kiváncsi lennék a zenei élményére , vagy csak egyszerűen mi a tapasztalata , véleménye . a zenei izlésem tecnho , house , trance előre is köszönöm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 Hova akarsz te 200 wattot? :/ 40 w-al egy egész házat szét lehet hangosítani.Ahogy nézem ph-n, a 2000a jelzésű hangszóró 75 dB hangerővel rendelkezik teljes hangerőn... remélem tisztában vagy vele hogy az mennyire hangos ( a sugárhajtású gépek 120 dB körül mozognak...) Annyira felesleges ez a "watthajhászás"... Itthon a nappaliba még a 32 watt rms teljesítményt ( logitech x230 ) is sokallom nemhogy 80w, meg 200w-ot... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
attila12313 Posted Augusztus 26, 2010 Author Share Posted Augusztus 26, 2010 Az odáig rendben van hogy otthon az ember ha zenét hallgat akkor nincs szüksége 200 wattra, na de ha mondjuk nyáron házibulit tartok , akkor azér nem nyomulok oda 20 wattal , remélem ezt te is érted . Na de valami tapasztalat , a genius 2.0 ás hangfalaival kapcsolatban ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 26, 2010 Share Posted Augusztus 26, 2010 Bulikat ne PC 2.0-ás hangfalakkal csinálj! Ha ilyen célra kell, akkor rakass össze valami szakmökivel egy hangfalat: mély közép magas hangszórókkal, és azt használhatod otthon is, és bulikban is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Vagy akár magadnak is összerakod, neten rengeteg leírás van, haverom is onnan szedte a mélyládához meg az áramkörhöz a terveket pl. Viszont ez esetben sincs szükség csillió watt teljesítményre... http://www.hobbielektronika.hu/cikkek/watt_vagy_decibel.html Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 De jobban hangzik, ha egy buliba 8000W hangtechnikát visznek, mintha 80W-ot, még akkor is ha ugyan úgy szól mindkettő! (A DJ haverjaimról tudom) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts