BlackLunar Posted Október 13, 2010 Share Posted Október 13, 2010 Az új opening nagyon adja, nagyon tetszik igaz tiszta spoileres de szeressük, viszont már több filler nem lesz . A történet végig megy és befejeződik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Október 17, 2010 Share Posted Október 17, 2010 Nah most hogy behoztam a lemaradásomat, valaki világosítson fel, mikor is kezdődik az új szál? :unsure: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Október 19, 2010 Share Posted Október 19, 2010 Pénteken. Azaz 22.én Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 24, 2010 Share Posted Október 24, 2010 Az új szál 27.én kezdődik igen^^! A kövi anime rész pedig 26.án lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 26, 2010 Share Posted Október 26, 2010 Jaaaaajjjjj! Hnap 27.!!!!! :D :D nagggyon kíváncsi vagyok már! :rolleyes: :rolleyes: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Naggyon remélem hogy ennyi volt az "átvezető" rész... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 28, 2010 Share Posted Október 28, 2010 Jó hogy nem találtad el XD. Kb 10-20 fejezet lesz ez szerintem, utána Isshin arc elvileg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Nem tudja valaki felrakni a full openinget?? Jó lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 A full opening December elsején jön ki! Viszont itt a full ending Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Meglepően jó a grafika már az előző részekhez képest. Gondolom valami úgy csapat vette át az animét. Amúgy szerintem hamarosan jön egy komolyabb filler rész, mert nagyon közel van a manga már. Még 15-20 részt lehet ezzel így kihozni, bár a mostani rész fele is filler volt. Ha már fillert csinálnak, akkor a maihoz hasonlót, bár nem egy nagy szám volt, hogy gyakorlatilag csak flashback ment. Lehet ránéztek a készítők a Narutora és onnan vették az ötletet.... ugye Narutoban is flashback-filler epizódok mennek most. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 1. Ami a vidiben van kép az egy Fan made kép vagyis nem hivatalos 2. Csak úgy megsúgom hogy filler már nem lesz a végéig. Végég megy és ennyi, hogy utána mi lesz az már más kérdés! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 hogy utána mi lesz az már más kérdés! Egyelőre dögunalom! De többet nem mondok, hátha valaki nem akarja tudni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 Issstenem! Ez a mostani mangaszál egyre szánalmasabb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted November 12, 2010 Share Posted November 12, 2010 köszi szépen Zs0lt.. azért siethetnének az openingel is, mert szerintem az ending annyira nem jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Január 5, 2011 Share Posted Január 5, 2011 Mi ez a nagy punnadás errefele?? Kiváncsi leszek az ichigo vs tensa hollow ichi fightra, jól megvan csinálva . Várjuk az FGT-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 14, 2011 Share Posted Február 14, 2011 Üdv emberek, már megint nagy a punnyadás :S. Még két rész és vége, Aizen bukása . Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy oldalt(saját): bleach.neobase.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Február 14, 2011 Share Posted Február 14, 2011 Ginnel mi lesz vajon?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 15, 2011 Share Posted Február 15, 2011 Gin kérlek szépen elhúz jó messzire . Nem hal meg^^. Asszem letépte a karját Aizen de nem hal meg . Csináltam megint egy csomó animációs gif-et a 309-es részből Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Február 17, 2011 Share Posted Február 17, 2011 de jó, hogy nem hal meg.. köszi jó az avid.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
huskydog17 Posted Április 10, 2011 Share Posted Április 10, 2011 A napokban néztem meg a 316. epizódot, ami természetesen egy filler, viszont egy nagyon nagyon király filler, legalábbis nekem ez a rész eszméletlenül tetszett, végre valami különleges! Ilyen epizódokat szívesen látnék még a sorozatban! SPOILER!: Hitsugaya szerintem nagyon jól fest Karin mellett, sőt még jó pár is lennének, ahogy azt az öregasszony mondta is! Hatalmasat röhögtem, amikor Ichigo megkérdezte Hitsugaya-t, hogy mi a fészkes fenét akar a húgától! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Április 17, 2011 Share Posted Április 17, 2011 jók ezek a "pihentető" részek(1etlen fillert nem néztem az Aizenes rész óta, jah de 1et, na mind1..) de valahogy az korai részek fílingjét nem udja visszaadni nekem.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Április 29, 2011 Share Posted Április 29, 2011 Nekem nagyon tetszik az új technika . Egy igazán minőségi magyar szinkronos Bleach opening 8 zene: http://www.youtube.com/user/DBlade14?feature=mhum#p/a/f/0/HyFJszTVzFI Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Június 25, 2011 Share Posted Június 25, 2011 tudja valaki, hogy az Animex mikor óhajtja folytatni a Bleach részek szinkronizálását?? csak mert tavaszra volt ígérve de már nyár van.. remélem nem az lesz, mint a Narutoval, hogy ment a 104-ik részig, és nem tudom hány éves szünet jött utána. japánban már a Shippuuden a 217ik résznél tart, mi meg még csak a sima Narutoval szenvedünk. na de mind1, ez nem a Narutos topic.. szóval nem tudja senki, mikor jönnek az új szinkronos részek?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Június 26, 2011 Share Posted Június 26, 2011 Valószínűleg pár hónap szünetet beiktatnak 1-1 csomag között. Egyébként rohamozni kéne őket, hogy feliratosan attól még adják a részeket.... mert ezt a szinkronozást nem kéne erőltetni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Június 26, 2011 Share Posted Június 26, 2011 jó lenne ez a szinkronozás, szerintem eltalálták a hangokat, csak ne az legyen, mint a Naruto esetében mert más értelmes TV csatorna nincs, mehetne a sok szar helyett főműsor időben esetleg más csatornákon. nem kimondottan a Bleachre gondolok itt, mert amit az Animax csinál, az jó, csak sajnos ők 1edül kevesek, hogy minél több animet elhozzanak kicsi kis országunkba. a kereskedelmi csatornák úgysem vállalnak be semmi ilyesmit, nem emlékszem, melyik animes sorozat ment végig az RTL Klubon, vagy a TV2-őn. merthogy sem a DB, sem az Inuyasha, sem a Beyblade, de még a Yu-Gi-Oh sem ment le teljesen. de említhetném még a harmadrangú Pokémont is, amit nem adtak végig. mondjuk most megy a Beyblade Metal Fusion, de az 1 zsák sz@rt nem ér. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Július 5, 2011 Share Posted Július 5, 2011 Ezek az óvodás szintű animék elférnek az ertéel mesesávjában. Animaxre a sok idióta vetélkedő helyett lehetne nyomatni pl. komolyabb műveket. Pl. Elfen Lied. Nem is kéne szinkronizálni, mert az igazi drámaiság csak a japán hanggal tud átjönni. Esetleg a most futó Supernatural animét is vetíthetnék. Sajnos nagyon gyenge az igény a normális animékre az országban. Inkább nézik a kozmosz született 26. évadját az ellenségek között 1124567. része után. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Február 21, 2012 Share Posted Február 21, 2012 Üdvözlehelletem mindenkinek! Nos kinek hogy tetszik a Bleach jelenleg^^. Ichigo jól megszedte magát . Viszont a többiek se gyengék . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts