t17t Posted Augusztus 23, 2010 Share Posted Augusztus 23, 2010 Folytatás innen: http://www.pirateclub.hu/index.php?showtop...5214&st=990 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Huhhhh, először azt hittem eltűnt a Topicom Na de mindegy, az a lényeg hogy azért megvan! Ássuk is bele magunkat az e heti mangába... ez már megint milyen Ichigo powa könyörgöm? Aizen is el lett túlozva, na de sárgácska... cöhh... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Augusztus 27, 2010 Share Posted Augusztus 27, 2010 Szemét Aizen, de rühellem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 Igen, most mát egyet kell értsek Veled! Mért kell megölni Gin-t???? :( :( Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Augusztus 31, 2010 Share Posted Augusztus 31, 2010 Amugy szerintem: Ichigoból lett a tökéletes Vasto Lorde szintű lidérc halálisten kombó amivel talán már letudná győzni Aizen-t. Gin miatt meg ne aggódjatok jön Orihime és elutasít mindent magyarul meggyógyitja Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Oooo tényleg! Zseni vagy, el is felejtettem az emos kis csajt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Zs0lt...ha igazad lesz, akkor meghívlak sörözni az qrva élet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Egy sörre nem hiszem mivel nem iszok sört, de egy kólába benne vagyok:D. Még annyit hozzátennék hogy maxban olyan átalakulást képzelek el hogy a szeme lesz fekete és ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 9, 2010 Share Posted Szeptember 9, 2010 Hellosztok! Deicide 21: Aizepkéből lett egy Aizenterprise , ichigo meg használni fogja a VGT-t! Kiváncsi leszek a harcra Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 20, 2010 Share Posted Szeptember 20, 2010 Woaaaah!!! Oké, hogy VGT, na de ez... valahogy nem ilyen végső getsuga tenshou-ra számítottam. Azt hittem valami brutális támadás és kész... De biztos hogy még Aizen is villant valamit Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 20, 2010 Share Posted Szeptember 20, 2010 Mugetsu(holdtalan ég) a végső GT neve amivel ichigo elvesztette halálisteni erejét! Maradt neki a hollow és abból kitudja mi születik majd, egy biztos Aizen meghal ez biztos idegbeteg állat Am hova lett mindenki Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Hát nem tom, hova lett mindenki, szépen lassan elfogyunk... Na de nem baj koncentráljunk arra ami előttünk áll.... Például, hogy milyen folytatást tudtok elképzelni az Aizenes szál után... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Én olyat, hogy életben marad Ichimaru, Tousen visszatér a kapitányok közé, és jönnek az újabb harcok... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Ichimaru a jó oldalt képviseli, Tousen tudtommal kinyiffant teljesen! A Bleachnek az Aizenes harcok után vége, ez ki lett anno jelentve! A végét valahogy így tudnám tisztességteljesen elképzelni: Ichi ugyebár feláldozta a shinigami erejét az FGT miatt, nah már most maradt a Hollow ereje ami lehet átvenné feledte az irányitást és már pont kezdene átalakulni az Ulqi ellen látott VL formájába amikoris mindenki jönne és szolnának párszot blablabla... utána hogy ichit megmentség attól hogy ne lidércként kelljen élnie/halnia mindenki egyetlen támadásba beleadja az összes erejét és ezzel ichit megölnék de tiszteletbeli hős halálistenné nyilvánítanák!...szerintem bocs a hosszú szöveg miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Tousent csak azért említettem meg, mert megkedveltem az új karakterét. Zs0lt, amit te leírtál, az kész rémálom Hogy a Bleachnek vége legyen, áááhh, az számomra elképzelhetetlen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 23, 2010 Share Posted Szeptember 23, 2010 Hát most nah Aizent nem tudták megölni, ezért bebörtönözték! Ichigo elvesztette halálisteni erejét, Urahara pedig elég sokat tud. Reméljük majd kapunk rendes normális felvilágosítást! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Szeptember 24, 2010 Share Posted Szeptember 24, 2010 Háttt őőő... Nekem valahogy egészen elképzelhetetlen hogy a Bleach-nek már ennyivel vége legyen. Még rengeteg dolog, titok maradna tisztázatlanul. Tousen ne maradjon élve, ő a legunszimpatikusabb srác... Vmi ilyesmit tok elképzelni: Ichigo és Urahara vhogy legyőzi Aizent. Utána megjelenik a király, Isshint visszaveszik halálistennek, és Urahara lesz a főkapitány... gondoljatok bele, Soi-Fon mekkorát nézne ha ez így lenne... :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 Ezzel csak annyi gond van hogy: Aizent nemtudják megölni, ezért lett bebörtönözve. Megmondták hogy a lelkek királya nem egy személy hanem egy dolog, egy központi dolog ami összetartja SS-t! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 Ez a király dolog nekem egyelőre még kicsit ködös, remélem 1x fény derül a titkára. Robipapa, nem rossz elképzelés, végül is Urahara nem egy gyenge karakter... és mindenképpen szimpatikusabb mint Yamamoto volt :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Október 1, 2010 Share Posted Október 1, 2010 Én úgy hallottam hogy az Aizenes rész után lesz egy kisebb fejezet, majd belevág egy hosszabba.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 WoWwww ez mi volt???? :blink: Sárgácska is követi Aizent vagy mi? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 3, 2010 Share Posted Október 3, 2010 Hát te miről beszélsz?? Ki követ kit XD?? Aizen kampó, ichigo majd kampó... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Itt a vége fuss el véle, a Bleachnek csütörtökön vége teljesen! Ichigo majd egy hónapig alszik, Gin meghal asszem. Ichigo és Rukia elbúcsúznak egymástól mivel Ichigonak kezd elfogyni a maradék lélekenergiája és nemfogja többet látni Rukiát és a többi halálistent! Aizent a 46-ok tanácsa elé állítják és ők döntenek róla hogy mi lesz vele!Ha jól olvastam lesz majd Bleach folytatás, 48 kötet bár ebben nem vagyok biztos csak abban hogy egyszer valamikor lesz! Az utolsó rész címe: Farewall Swords, magyar fordítás(saját): A kardok búcsúja. Viszlát....Ichigo! Szép volt...ameddig tartott! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 5, 2010 Share Posted Október 5, 2010 Hmmm.... sejteni lehetett hogy egyszer ez bekövetkezik, na de hogy ilyen hamar!!!! :blink: :blink: :( már teljesen beleszőtte magát a "hetirendembe". Kell vmi újat keresnem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 7, 2010 Share Posted Október 7, 2010 Hát jó rész volt, bár kicsi szomi . Ichigo feelinges Bleachnek tehát vége 2hét múlva pedig meglátjuk hogy mi lesz! Aizen ruhája meg jézusom idegbeteg szadomazo állat és még visszapofám, de még kiengedik a kidouból-.-" LOL nah mind1 2hét... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Október 7, 2010 Share Posted Október 7, 2010 * The Arrancar ended with chapter 421.[1] * A short arc will follow; after that, a much longer arc will begin. * Please note that Bleach is taking a two week break after chapter 423, the new arc will start in earnest after that. * Just to reiterate: BLEACH IS NOT FINISHED. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow01 Posted Október 9, 2010 Share Posted Október 9, 2010 * The Arrancar ended with chapter 421.[1] Szomorú... * Just to reiterate: BLEACH IS NOT FINISHED. Nagyon pozitív! Kíváncsian várom,hogy mi lesz az új szál Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sick Of It All Posted Október 10, 2010 Share Posted Október 10, 2010 Azé kicsit sajnálom, hogy Tousent eltették láb alól, megkedveltem a LAs Noches-beli karakterét. Annak viszont örülök, hogy a Bleach nem lesz még befejezve, és nagyon remélem, meg szerintem ti is, hogy még sokáig húzzák az elkövetkezendő részeket...majd meglátjuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Október 10, 2010 Share Posted Október 10, 2010 Grimmjow az most él vagy meghalt??XD mert láttam olyan spoilert hogy grimm elmegy aizenhez... Jah meg hogy 1év telt el... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tams Posted Október 10, 2010 Share Posted Október 10, 2010 Azt én is olvastam de az 100% h nem igaz, főleg ez miatt: Aizen: well?i need some cigarretes?. Plusz elvileg egy isshines arc jön. vagy lehet h folytatják de ez a grimmes rész biztos nem... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts