3KING Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 Szervusztok! Lenne egy nagy problémám egy Fujitsu Siemens c1110-as Lifebookal. Az alaplap tönkrement benne, vettem bele egy másikat, amivel tökéletesen működik, azt leszámítva hogy a noti saját kijelzőjén, csak egy fehér kép jelenik meg.Külső kijelzőn rendesen bejön a kép, és működik minden, de a belső kijelzőn sehogy sem tudom elérni hogy a fehér képen kívül más is megjelenjen.A fehérség fényerejét tudom állítani, de ezen kívül mást nem sikerült csinálnom vele.Esetleg valakinek van valami ötlete hogy mit lehetne tenni ebben az esetben? A segítségeteket előre is köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buffoon Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 Én először amikor elolvastam a címet arra gondoltam, nem lehet valami kontakt hiba a beépített kijelző irányába? Persze ha hülyeséget írok, és ilyen a jelzett eszköz esetén lehetetlen, majd csak kijavít valaki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
3KING Posted Augusztus 21, 2010 Author Share Posted Augusztus 21, 2010 Elgondolásom alapján ez nem kontakt hiba lehet, hiszen a jelet láthatóan megkapja, csak valamiért kép nincs a fehérségen kívül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts