valak Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 a tescoba láttam 12ezerért fadobozos 5.1es orion hangfalrendszert, szerintetek milyen lehet? esetleg valaki tud ajánlani jobbat 12-15ezerért 5.1es rendszert? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDAdmin Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 Ha még nem vetted meg......szvsz 5.1-re érdemes kicsit többet költeni, Logitech X530, X540 17-18k körül van, de Creative hangrendszer is akad 15k körül, az nem vészes és a Creative hangfalak jól szólnak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djskud Posted December 2, 2010 Share Posted December 2, 2010 Hogy ha olyat szeretnél ami jól szól nyugodtan vegyél asztali DVD-hez való 5.1est azok sokkal erősebb az erősítő és szebben szólnak csak venni kell hozzá egy kábelt (200-250Ft) aminek az egyik vége RCA a másik pedig 3.5mm-es jack...nekem is így van megoldva most 13ért vettem elektro outlet-be és gyönyörű hangzása van és nagyon szép mélyet ad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marci11223344 Posted December 30, 2010 Share Posted December 30, 2010 Nekem is ORION HT 550 típusú 5.1-s fadobozos hangrendszerem van,és a TESCO-ban vettem 18-ért (20 az eredeti ára). 105 W az összteljesítmény de ez is szépen szól.Remeg az asztalon minden ha egy kicsit is felveszem a basszust. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts