spájz Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 Nem láttam ilyen topicot gondoltam nyitok egyet. Szabályok: -Írj egy filmből idézetet és azt az utánad következő hozzászóló fejti meg és utána ő is ad egy idézetet. -Kerüljük a offot kérlek. -Lehetőleg ne legyen sorozatból de nincs megtiltva -Persze kisebb segítségeket lehet használni -Karakterneveket ne írjunk az idézetbe Akkor kezdeném! "Az események mögött, bárhogy fordulnak is, mindíg van egy terv" 2010-es akciófilm Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Augusztus 11, 2010 Share Posted Augusztus 11, 2010 Szupercsapat (A-team) Ideje élni vagy halni hagyni! Angolul: Its time to nut up or shut up! - sztem igy hamarabb felismeritek Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 13, 2010 Author Share Posted Augusztus 13, 2010 Én a Zombielandben hallottam (ha jó írd meg ide mert teszek) Megérkezett a szeméremdombok érzéki vándora szintén 2010-es vigjáték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Augusztus 14, 2010 Share Posted Augusztus 14, 2010 Nagyfiúk c. filmben volt Tudja a jogáscsávót széjjelcsapják pózt is mert az a kedvencem 2009-es vígjáték Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts