Huan001 Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Üdv! Gondoltam nyitok egy ilyen témát mivel nemláttam még ilyet. A Vámpírnaplók péntek esténkét megy az rtl klubon viszonylag uj sorozat. véleményeket várok a filmröl szerintem az Alkonyathoz hasonlo ha nem jobb:P 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitici Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Leszögezném, hogy az Alkonyatot koppintották erről a sorozatról! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Augusztus 18, 2010 Share Posted Augusztus 18, 2010 Nekem barátnőm olvasta könyvben a Vámpírnaplókat és ugye elvileg ez a sorozat a könyv alapján készült, de ő azt mondja hogy köze nincs hozzá... vagyis a szereplők neve / neme sokszor eltér ami elég gáz... Mondjuk mint ha az Alkonyatban az Edward nem Edward lenne hanem Kriss és a Bella meg egy szőke kékszemű csaj lenne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 Már mindenk meszokta h ami könyv alapján van az végülis sosem a könyv alapján lesz :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkinadin Posted Augusztus 19, 2012 Share Posted Augusztus 19, 2012 Kíváncsiságból beszereztem pár hónapja a könyvekből az első kötetet online. 2 oldalig bírtam, és nem azért tettem le, mert eltérőek a szereplők, hanem, azért mert ocsmány a fordítás. Először azt hittem, hogy csak egy béna fanfordítást sikerült leszednem, de amikor az 5. helyről is csak ugyanazt tudtam beszerezni, akkor kezdtem kétségbe esni. Utána érdeklődtem Vámpírnaplók szakértőknél, hogy ami az interneten fellelhető verzió, az az erededti, ami nyomtatásban is megjelent!? A válaszuk az volt, hogy igen, nos számomra itt ért véget a könyvsorozat olvasása... :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
smet Posted Október 9, 2016 Share Posted Október 9, 2016 Valaki magyarul a 6-7.évadot nem tudná feltölteni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts