Daniels Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 Hali! Gondoltam nyitok egy ilyen topikot mert még nincs, ide jöhetnek majd a Top Gear-es videók, kedvenc jeleneteitek, részeitek. Itt lehet beszélgetni a Top Gear-ról, mint műsorról. Én azért szeretem mert minden autóról megmondják az öszinte véleményüket, jók a tesztek és csodaszép felvételeket láthatok. Tegnap ismétléseket néztem a TV6-on, A Renault Modust hasonlították össze a Peugeot 1007-el és a Honda Jazz-el. Hatalmas volt a 3 "főszereplő" anyukája tesztelte a kocsikat Végül a Honda Jazz nyert. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 Wáááááááá, jaj de jó ötlet volt ez a topic! Imádom ezt a műsort! Nagyon profik, az egész stáb az, marha jól vezetnek autót, marha jól tetsztelik őket, és a legjobb, hogy marha sok humort belevisznek, szal 1 percig sem unatkozik a néző, és folyamatosan van min nevetni! Marha jó felvételeket csinálnak, a Ford Focus RS tetsztnél csodaszép felvételeket csináltak (szerintem)! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
astra605 Posted Július 28, 2010 Share Posted Július 28, 2010 Sziasztok! Tényleg jó műsor. Én a magyar koppintást is szerettem. Annak a gyengébb költségvetés volt a bája és a régebbi, nem tip-top autók. Meg ot inkább csak Karotta vezetett jól. Meg nálunk a más mentalitás miatt kevesebb tesztautót kaptak. Clarksonius a legjobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs077 Posted Július 29, 2010 Share Posted Július 29, 2010 Hello! Szerintem is nagyon jó a műsor. Minden este ez a program nekem a tv ben hétfőtől csütörtökig a viasaton 21:55 től.Egyedül azt a műsorrészt nem kedvelem mikor vendégeket hívnak meg ott mindig elkapcsolom a többinek viszont más műsor a közelébe se érhet. Az uj részeket felirattal/felirat nélkül itt le tudjátok szedni ha kellene: http://topgearhungary.blogspot.com Top Gear epizódok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Július 29, 2010 Share Posted Július 29, 2010 Ezere köszönet érte balazs077 astra605: a Totalcar-ra gondolsz? Winkleréket is birom, rendszeresen olvasom a honlapjukat, és amikor csak tudom, hallgatom a Neon az Ezeröcsi műsorukat! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
akos512k Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Valaki nem tudja hogy ez meik epizód??vagy hogy le lehet e tölteni?? http://www.youtube.com/watch?v=XODSKh5FzXw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Szerintem ez valameik új évad lehet, ugyanis még én nem láttam. De várom a tv-ben hátha egyszer megláthatjuk magyarul is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 StandoFF: pl. a balazs077 hsz-éban lévő linken megtalálhatod az epizódokat, le is töltheted őket, sőt, még magyar felirat is van hozzá! Nem kell arra várni, hogy tv-ben leadják magyar szinkronnal! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Tudom. Nem kell madárnak nézni. Ritkán nézem angolul, akkor is csak azér, mert unatkozok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Hali! Daniels: ha jot akarsz magadnak, akkor ne nezd meg a 15. evadbol a 3. reszt! nem tetsztene azok, amiket mondanak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 13, 2010 Author Share Posted Augusztus 13, 2010 Gondolom a Panamera miatt írtad, nem mindenkinek tetszik az az autó, nekem bejön, szerintem szép lett, minőségileg is össze van rakva.Majd megnézem azt a részt, kiváncsi vagyok a kritikára. Neked sztem meg azt a részt nem kéne megnézned mikor kisautókat hasonlítanak össze, használhatóság szempontjából.(Hona Jazz, Renault Modus, Peugeot 1007) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Engem nem zavar, hogy ha rosszat mondanak a Peugeotrol! Konkretan ezt mondtak a Porsherol: ugy nez ki, mint egy 2 hetes vizihulla...xD Bar en nem ertem, h miert fikazzak ennyire a kinezetet, sztem tipikus Porsche! Viszont az Aston-hoz, meg a Maseratihoz kepest szinte semmi hangja nincsen... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 14, 2010 Author Share Posted Augusztus 14, 2010 Engem sem zavar ha rosszat mondanak a Porschéról, pl. a top gear-ben állandóan fikázzák a 911-et. Ezeket sem kell egyébként kézpénsznek venni, ők elmondják az előnyöket meg a hátrányokat. Jóhogy nincs hangja a panamerának, luxuslimuzinnak készült, nem sportkocsinak(bár a porschénél ezt állítják) Ez pl. olyan hülyeség mint amikor a Cayenne-be dizel motort raktak. Nekem tetszik a panamera. Sztem te összekeverted; én azt nem szeretem ha egy fing autóhoz hasonlítják a porschét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Augusztus 31, 2010 Author Share Posted Augusztus 31, 2010 Tegnap megnéztem a 15. évad első részét, a végén már folyt a könnyem úgy röhögtem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Szeptember 1, 2010 Share Posted Szeptember 1, 2010 (edited) Hali! Szerintem az elmúlt 15 évad közül ez a rész emelkedik ki a legjobban, mert egyszerűen gyönyörű, lélegzetelállító felvételeket csináltak, amikor Jeremy a 13. évad végén vezeti az Aston Martin V12 Vantage-t! Nagypn profi operatőri munkat! És ahogy Jeremy mondta az autóra, az a felvételre is illene: "It is fantastic! Wonderfull, wonderfull, wonderfull..." Módosította Szeptember 4, 2010 bono92 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Szeptember 2, 2010 Author Share Posted Szeptember 2, 2010 Megnéztem azt a híres részt amit nem ajánlottál. Szerintem szép a Panamera de a többi két autóhoz képest tényleg csúnya, vagy nem is inkább csúnya hanem unalmas. Bár azt kihagytad hogy az volt a leggyorsabb. És bár a tesztben nem mondták, alak alapján és belső kamera alapján a Panamera volt a legtágasabb is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts