SysTim Posted Július 26, 2010 Share Posted Július 26, 2010 Sziasztok! Unokatesóm gépébe akarok beletenni "új" ramot. Neki 400Mhz-esek vannak benne és azt szeretném kérdezni, hogy van nekem egy régi 256-os amire csak annyi van ráírva, hogy: PC400 256MB 88/3 Most ez a PC400 azt takarja, hogy 400 mhz-es? nekem két 1GB-os szintén 400mhz-es van arra meg PC3200 van írva. Most ebből, hogy tudom meg milyen? típusát le google-va sem találok választ. Köszönöm előre is ;-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Július 27, 2010 Share Posted Július 27, 2010 Akkor ez nem egyértelmű, hogy a PC400 az nem 400mhz? Keress itt az oldalon egy Everest programot, és az megmondja neked hogy mekkora a ram. CSak azt nem értem ha neki vannak benne 400 mhz-es ramok akkor minek a 256-os? Az még egy Win XP-t is alig bír el. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts