adam_ Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Nekem a Fileserve.com. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 Az addat.hu-t szeretem a letöltési sebessége miatt! És persze magyar! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Hát én inkább feltölteni szoktam, olyankor hotfile-ra, de csak azért mert ezt ismertem meg legelőször a fizetősök közül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti141 Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Data.hu Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZsOoLtEe 0818 Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 datát meg a megauploadot favorizálom. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbee34 Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Ha lenne a Hotfile-hoz olyan letöltő progi,ami felismeri a képkódot,akkor szívesen töltenék onnan,de így marad a megaupload,vagy rapid,addat,data stb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Addat és Megaupload. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 data,storage,megaupload Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 addat.hu természetesen, feltölteni, és letölteni is szoktam róla Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Szeptember 13, 2010 Author Share Posted Szeptember 13, 2010 Hát én most az Addat.hu-ra kicsit berágtam. Több mint 40 albumot toltam fel szar nettel és törölték mindet. Arra hivatkoztak, hogy megkeresés miatt törölték amit még ma se tudom, hogy mit jelent. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 13, 2010 Share Posted Szeptember 13, 2010 OFF: Ha megkeresés miatt törölték akkor az azt jelenti, hogy valaki szólt a PROARTnak és ők pedig az addat.hu üzemeltetőinek, hogy töröljék le ezt meg azt.Sajnos már én is jártam hasonlóképpen.A nagyobb fórumok esetében (A pirateclub mekkorának számít?) meg magának az adminisztrátornak (!!!!) szólnak, hogy a jelentett topikot vagy a linket törölje ki.Sajnos így működnek ezek a dolgok. :OFF Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Altair222 Posted Szeptember 13, 2010 Share Posted Szeptember 13, 2010 addat.hu mivel premium generatorral hamar lejön minden. ha ez nincs akk inkább netload Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Monster Posted Szeptember 14, 2010 Share Posted Szeptember 14, 2010 data.hu-val vagyok a legjobban megelégedve, régebben storaget is szerettem de mivel már nem fizet így értelmetlen. addátnál én is jártam már így hogy törölték a feltöltéseimet rövid időn belül ezért azt már hagytam is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Szeptember 18, 2010 Share Posted Szeptember 18, 2010 Nekem a megaupload. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Szeptember 19, 2010 Share Posted Szeptember 19, 2010 Megaupload Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Szeptember 21, 2010 Share Posted Szeptember 21, 2010 Data a Király a Tuti És erröl birok a leggyorsabban letölteni!Én persze a sok közül Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 Talán mostanában a Megaupload, mert innen ált. nem csökkentik a sebességet. Van még egy, ahonnan szinte teljes sávszélességgel lehet letölteni, de most nem jut eszembe a neve. A Data meg azért jó, mert a letöltésvezérlőt ott lehet hagyni, és lejön. Nem kell kódokat irogatni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DD2008 Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 Egyértelmű,hogy Data.hu. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Szeptember 25, 2010 Share Posted Szeptember 25, 2010 Hotfile. Ami nekem kell mindent megtalálok ott. Filmek, zenék. Persze prémiummal. Ha belegondolok így nem túl gyors feltöltési sebességemmel, sokkal jobb mint ha torrentről szednék mindent. Így nem kell visszafelé is töltenem, csak le! Nekem az a lényeg hogy full sebességel jöjjön lefelé. Nincs kedvem, se időm képkódokkal szórakozni, 2-3 órát várni hogy letöltsek egy 700 megás filmet mondjuk. Inkább töltök fel hotfile-ra, és az ott összegyült pénzösszegből veszek prémiumot, és így ez meg is éri nekem. Pénzt se költök rá, csak éjjel néha megy a gép, hogy töltsek fel. És így maximummal tölthetek várakozás nélkül. És a hotfile legalább korlátlan tényleg! Nincs olyan, hogy veszek 1 prémiumot mint a rapidnál is napi 5 giga meg ilyenek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 A hotfile valóban jó.Még ingyenesek is megfelelő sebességet kapnak.Csak hamar kiszúrják az ún. "illegális" fájlokat és hamar törlésre kerülnek.Viszont van egy óriási baj.Ez a Fileserve.Azt írják, hogy regisztráltak kapnak 400 kb/sec sávszélességet.Ennek ellenére most 30 és 60 között jön akármi.Magyarul a Fileserve egy óriási átb.. azaz átverés.Egyre jobban aggaszt a dolog mert sajnos kezdi kiszorítani a többi még korrekt tárhelyet. (Még a Rapidshare is jobb ingyeneseknek.) Hanyagoljuk a fileserve-t!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobosKA Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 Megaupload, Data Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Szeptember 26, 2010 Share Posted Szeptember 26, 2010 Kr@sstheon1y: Hát mostanában nem töltök Fileserve-ről, de mikor töltöttem akkor nekem mindig max sebességel jön (6 megás a netem), a 400 kb/s helyett! És nincs rá prémium accountom, sőt soha nem is volt rá. De most megnézem, és télleg max 65 kb/s-el tölt! Nem értem mi lett vele! Sajnálom, pedig eléggé jó volt még ez a 400 kb/sec is. ahhoz képest, hogy a legtöbb tárhely free userként max. ilyen 200 kb/s-t ad. Viszont a fileserve elég jól számolja a letöltéseket, elég jól fizet, pl. a Hotfile-hoz képest. Nincsenek rangok se mint hotfile-nál. Ez sem elhanyagolható szempont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 27, 2010 Share Posted Szeptember 27, 2010 Hiába fizet jobban ha a felhasználóknak elmegy a kedvük a Filserve-s letöltésektől. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
klook Posted Szeptember 27, 2010 Share Posted Szeptember 27, 2010 Én például a mai nappal be is fejeztem a fileserve-ről a letöltéseket Nagyon, de nagyon elegem lett a xarakodásából... régebben még hajnalban jó volt úgy ahogy, de mostanra már egy letöltés után a következőt csak akkor engedi ha kedve van Ja, és használhatok akármilyen böngészőt :S eddig legalább az IE-vel nem bolondult meg. A Hotfile még stabil lenne, (akármilyen lassan is jön) ott viszont az nem tetszik hogy ha sok linket akarok tölteni egy idő után már nem 25 min. a várakozási idő hanem 120 min. Így hát nekem is marad a régi kedvenc DATA.HU Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Szeptember 27, 2010 Share Posted Szeptember 27, 2010 Nézd Kr@sstheon1y, sokak igy is úgyis leszedik! Ott vannak ezek a baromi lassú tárak Filesonic (régen sharingmatrix), letitbit.net, depositfiles... lehetne sorolni. Ezek külföldön mind elég népszerűek. És biztos megvan az okuk, hogy oda töltenek fel! Jó lehet itt kis Hazánkban nem vesznek prémiumot, mivel sokan örülnek, ha arra futja, amire valóban szükség van, de sok országban igen is megveszik az accot, és töltenek! Meg akinek pl. 1 megás vagy az alatti nete van pl. tök mindegy honnan szed, mert így is úgy is lassú. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 27, 2010 Share Posted Szeptember 27, 2010 A Filsesonic valamikor jó és a letitbit is.A deposit az tényleg kaka. Az accountvásárlási szokásokról nem tudok nyilatkozni mert nem figyelem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lecso.franci Posted Szeptember 27, 2010 Share Posted Szeptember 27, 2010 Sziasztok! Nekem a Data és a Megaupload a favorit.! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin1922 Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Megaupload Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 27, 2010 Share Posted Október 27, 2010 Addat és Megaupload egyszerű recept: gyors, nincs limit(megaupload 2gb/nap) amit nem találok meg torrenten és igy töltöm le annak bőven elég. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman96 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Egyértelműen data.hu és Megaupload. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts