Totyika18 Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Sziasztok. Multhéten vetem egy Hd 5670 es harit de nem igazan mentem vele semire:( Az a gondom h ha beleteszem a gépbe elinditom akor nem mindig van kép ha meg vanm is akor is csak feketeség vagy egy vilogo kurzoral van aszt kész.a amsik valtozat meg h megy egy darabig pl felteszem az xp-t adig semi baj és utana meg ujraindul és nem ad képet csak feketeséget akor van kép amik"ugy gondolja"van valkainek valmi otlete h mit is tehetnék?! mind a két csaitlakozot kiprobaltam(vga.dvi) a karit mart visza is vitem a boltba h nem jo esteleg de tesztelték es aszt montak h hibatlan. ha szamit akor a gép adatok: 2gb ram 2 wincsi van bene 500w os tap dvd meghajto alaplap:asus proci amd x4000 ha jol vagom. Köszi elöre is ha tudtok segiteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 14, 2010 Share Posted Október 14, 2010 Akkor az alaplapod nem bírja a kártyát. Vayg esetleg Drivert kell frissíteni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts