bosziszabina Posted Július 14, 2010 Share Posted Július 14, 2010 Ki melyikre szavaz? Én már évek óta Datanetes vagyok /adsl vonal/ , de most állunk váltás előtt és érdekelne, hogy kinek mi a véleménye? Menjek vagy maradjak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Július 14, 2010 Share Posted Július 14, 2010 Én datanetre szavaztam. Nem mintha bármikor is használtam volna. Viszont tréonlájnt már 4 éve használok és nem egyszer voltak elég kemény galibák a szolgáltatóval. Gondolok itt szervizre, megrendelés lassúsága és minden egyéb szemét dolog amit csak el lehet képzelni. Volt hogy napokig, egyszer pedig hetekig is net nélkül maradtunk az ő hibájukból és hanyagságukból. Szóval NEM AJÁNLOM A T-ONLINE-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 T-online-ra szavaztam mert náluk vagyok, de ha az előttem szólóra és rám hallgatsz maradsz a datánál ·T··mellett· : tény és való, hogy teljesíti amit a szerződésben megkötsz, sőt!!!! nekünk 2megás net van de sokszor majdnem eléri a 3megás vonal sebességét, erre nincs panasz ·T··ellen· : nagyon idegesítő hogy naponta többször bontja a netet, előfordul hogy 1 órán belül 2x is szétkapcsolnak, és 1-2perc múlva tudsz vissza csatlakozni nekem most jelenleg ilyen rendszerességgel bont netet: este 8-9 között 1x majd 11 és éjfél közt 2x szétkapcsol +még néha egyéb időpontokban, előfordult már hogy délutáni időszakban volt kapcsolat bontás... akárhogy nézzük, idegesítő emellett ha a közelben vihar van minden második dörgésnél szétkapcsol, nem tudom miért... lehet mondani hogy, nem bírok ki 1 percet net néllkül? de kibírom vigye el 1x, az az idegesítő hogy beszélgetsz msnen vagy játszol neten egyszer csak megszakad, majd csatlakozik, folytatod a beszélgetést, rá pár percre újra nincs net :/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mercedesbenz Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Nálunk is GTS Datanet van, nekem nincs vele problémám Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
halo2 Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Bármi ami nem T-online Most még az van,de UPC 120 Megás lesz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Gts-datanet mindenképp árban igaz hasonló, csak a nagyobb csomagoknál van eltérés mivel olyan nincs a Gts-nél, ellenben a T-online, illetve a feltöltési sebesség is nagyobb. De viszont a gts-ritkán szakad meg, miközben a T-onlinál napi 8-10 alkalommal is megszakad és van mikor 5 perc múlva sincs még net . halo2 Én nem rendelném meg a 120 megásat, csak reklám, max 50 megabited lesz az is csak akkor ha Pesten lakol. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts