aerox001 Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.Draven Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 falusi locsoló: Pacsa mellett szánt az eke Meglocsollak ehe-ehe :P Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papasan Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Ati vagyok a laza locsoljak vagy menjek haza UI:lessz jobb is Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jucagábor Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Házunk elött nagy a fű, nem viszi a kasza, locsoljon meg titeket az apátok f*sza. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorpicore Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Csatlakozok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ztatze Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 A köv. versnek kb. csak az első sora hasonlít valami locsolóversre, de hát én is így hallottam... Zöld erdőben jártam, Akácfára másztam, Kirepedt a Lewis-em, S kilógott a ......... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
repasibalint Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 én verset nem tudok azt mondanak a kicsik. én csak azért jöttem hogy igyak 1 kicsit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
widman Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 Itt a tavasz ittam ujjra, Locsolót vár minden ^^ kislány! Erdő közzött susog a nád, Had locsoljam meg a ^^ hajad! Hajad ettöl nem lessz durva, Ezt használja minden ^^ virágszál! S hogy el ne hervadj azt nem hagyom, Előkapom a nagy ^^ kölnim! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SSly Posted Április 4, 2007 Share Posted Április 4, 2007 "Éles sarok, kezdo törés Bordás tengely, reteszkötés Cosinus, és Tangens Rhó Én vagyok a locsoló!" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skaterpunktomi Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 ez nem a húsvéthoz tartozik de jó vers: kaszakő,kaszakő mi az apád fa**a kő Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Itt a tavasz ittam ujjra, Locsolót vár minden ^^ kislány! Erdő közzött susog a nád, Had locsoljam meg a ^^ hajad! Hajad ettöl nem lessz durva, Ezt használja minden ^^ virágszál! S hogy el ne hervadj azt nem hagyom, Előkapom a nagy ^^ kölnim! ember ez odab@x thx csak lusta vagyok reggel megtanulni... találékonyan behelyettesítetted a szavakat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
widman Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Kölnivíz az illat őre, Nem használom olcsó nőre. Ettől a bőr el nem aszik, Főleg hogyha sokat … sétál. Bőre ettől nem lesz durva, Ezt használja minden … kislány. Piros tojás fehér nyuszi, De ez mind csak maszlag, Gyere kislány meglocsollak, Oszt utána … meglátjuk! Idegosztályon a helyem, Meglocsollak kedves nejem! Galagonya túróval, Itt állok a fúróval, Szép virágszál lábadköze, Többet ér mint Rába-köze! Fel a szoknyát, le a bugyit, Hadd locsolom meg a nyuszit! Locsolhatok-e? Itt a husvét reggele, sprickolom a szodát , akinek ez nem tetzsik eltöröm az orrát. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pjotr666 Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 widman ezek állatok! jöhet mégmégmég!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
papasan Posted Április 5, 2007 Share Posted Április 5, 2007 Kicsi vagyok, székre állok, Basszátok meg, így sem látok! Te vagy az, ki Nekem maradt, Meglocsollak, dőljél hanyatt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
h3r1n6 Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Zöld erdőben jártam Részeg vagyok hánytam El fogok dölni Nesze bazzeg kölni! Jó ez a hétfő Locsolkodni mér' kő? Erdő szélé kutyák b*sznak Meglocsollak, de mi a f*sznak?! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
aerox001 Posted Április 6, 2007 Author Share Posted Április 6, 2007 nagyon jóók a pikáns versek de a többi is király Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$ Gerimen $ Posted Április 6, 2007 Share Posted Április 6, 2007 Azok hát!egy kettőt megtanulok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kissember Posted Április 10, 2007 Share Posted Április 10, 2007 Húsvét reload: (nem én találtam ki ,de azért jó) A 13 legrosszabb mondat egy locsolótól 1. Autóval vagyok, tényleg nem ihatok három felesnél többet. 2. Szeretném tudni, hogy mennyiségre vagy minõségre adják a locsolópénzt… 3. Sajnos elfelejtettem a versikét. Nem lesz jó helyette, mondjuk a Himnusz? 4. A testvéremmel járjuk környéket, úgyhogy majd legyenek szívesek egy nagy X-et tenni az ablakba, hogy én már voltam… 5. Le kell csavarni a kupakját? Akkor azért nem fogyott… 6. Nem lehetne elõször a pénzt, addigra legalább ki tudnám találni a verset. 7. Odaadom, aztán tényleg csak annyit öntsenek magukra, amennyi feltétlenül kell, mert marha drága volt ám! 8. Igaz, hogy rohadtul nem ismerem magukat, de hát a kocsma bezárt, és gondoltam, itt hátha kapok valami piát… 9. Ezt a három piros tojást nem tetszik beváltani egy csokinyuszira? 10. A verset SMS-ben, a kölnit meg MMS-ben küldtem még tegnap, megkaptad? 11. Ez a kölni már vagy nyolc éve hû társam… 12. Kölnim sajnos nem volt otthon, remélem ez a spré is megfelel. 13. Nem kérek se pénzt, se nyulat, csak gyorsan vécére szeretnék menni… A 13 legrosszabb mondat egy locsolandótól 1. Várj, leveszem a parókám, nem szeretem ugyanis, ha szagos lesz… 2. Nem igazán készültem süteménnyel, de maradt még egy kis bejgli karácsonyról… 3. Tavaly egy ötszázassal többet adtam, úgyhogy most nem kapsz semmit, nem baj? 4. Tudod, mit? Adok egy ezrest, és ne kell jönnöd jövõre! 5. A papa azt üzeni, hogy ne igyál több pálinkát, mert még mindig bûzlik a feje a kölnidtõl! 6. Mondd meg, ha nem kell tojást, de ne tömd tele még egyszer kifele menet a postaládámat! 7. És ha sonkát csomagolnék a sztaniolba, az is olyan, mint a nyuszi… 8. Adok még egy kis pénzt, aztán vegyél magadnak valami rendes, illatos kölnit… ne ezt a szart! 9. Persze, kaputelefonon keresztül is jó lesz bõven, a pénzt meg majd ledobom! 10. Inkább a tenyerembe, azt úgyis gyakran mosom… 11. Csak akkor engedem, ha tényleg nem tartalmaz rákkeltõt! 12. Tudom, hogy mi csak hárman vagyunk, de azok a szemét Kovácsék megint egy ezressel többet adtak neked, mint mi, ugye? 13. Ez valami új környezetbarát szekta mottója!? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaffry Posted Április 11, 2007 Share Posted Április 11, 2007 Ezek nagyo jóóók! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jani0018 Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 Zöld erdőben jártam, Berúgtam és hánytam. Hirtelen rájöttem, Itt a Húsvét, hát jöttem! Itt állok reszketve, Locsolni szabad-e? Odakint az utcán azt mondják a nagyok, hogy ebben a házban hervadnak a csajok, én is mint az apám szeretem a nőket s jöttem hát-e meglocsolni őket! Szabad-e locsolni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TR4KI Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 jtófélfán szaros gatya meglocsollak büdös banya. ÉS 1 ami nem ide tartozik de jó: Erdő szélén őzike, Szopjon le a Győzike! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator.Shifty Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Erőt, Egészséget! Itt a jó idő, bármit is pofáznak A pacsirták odakinnt versenyt fuvoláznak Elötted kölnivel tétova paraszt áll Adna is belőle ha p*nát/puszit/pénzt (kinek mien az ízlése ) adnál Szabad-e locsolni? >>>Kölnit kaptam húsvétra Locsolnék ha szabadna Ég a gyomrom sav is marja Hiányzik a füstölt tarja Fehér kenyér, fokhagyma Tolass rá a farkamra Te vagy aki nekem maratt Locsollak, hogy essél hanyatt Ez is nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mflex Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 zöld erdőbe vótam szopjál le oszt jóvan Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don D Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Htalmasak Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZTamás Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WuuWuu Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 hát az elsö kép nagyondurva felvisitottam kjó Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SomeOne Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 A szomszéd kutyája elkapta a mienket....így nem jutott már nekünk tojás..... kép: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leviii Posted Március 24, 2008 Share Posted Március 24, 2008 ÁÁÁÁ!!! szegény!! a viccek/versek nagyon jók Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts