Szaszke Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Kinek melyik alkotás jön be jobban és miért? szóval szavazzatok vitázzatok és döntsetek sziasztok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iljics Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Hol van az " Egyik se" lehetőség?o.O Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Én is azt hiányolom iljics! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Nekem a Twilight jobban tetszik. Egyébként is nagy Kristen Stewart rajngó vagyok Tehát a második akire szavaztam ő volt. Harmadiknak meg Jacob. Neki nincs az az unalmas sápadt egyhangú feje és testtartása. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaszke Posted Július 13, 2010 Author Share Posted Július 13, 2010 " Hol van az " Egyik se" lehetőség?o.O " hát ha nem tetszik akk nem szavazol ennyih nekem a Vámpír naplók jobban tetszik mert szebb a csaj benne xD meg amúgy is jobban bejön, és még poénok is vannak benne Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Én most legszívesebben hányni akarnák .. EGYIKSE. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaszke Posted Július 18, 2010 Author Share Posted Július 18, 2010 Én most legszívesebben hányni akarnák .. EGYIKSE. ... akarnék amúgy ha jól esik hányni egészségedre hehe xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyapy Posted Szeptember 28, 2010 Share Posted Szeptember 28, 2010 hulladék minden vámpír, kivéve a Penge Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Október 22, 2010 Share Posted Október 22, 2010 hulladék minden vámpír, kivéve a Penge Ott a pont! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts