Collins Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 Sziasztok! Most rendeltem egy Lg Gt540 Optimus-t, de nem igazán tudom hogy milyen az érintőképernyő. Hamar tönkremegy? Érzékeny a karcolásokra? Tapasztalatokat kérnék, márkától függetlenül. Köszi! Üdv: Collins Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Ideges embereknek nem ajánlott (pl nekem:)) meg boltokban is megmondták hogy ezt nőknek találták az érintőképernyős telókat mert nekünk férfiállatoknak nagy mancsaink vannak (már akinek:) ). Szóval aki ilyet vesz annak részvétem, de kösznem érek az ilyen telókból, elég volt egyszer . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Meglehet szokni nem olyan rossz. Eddig az érintős telefon nekem bevált.December óta van érintős telefonom,azóta bírja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Október 11, 2010 Share Posted Október 11, 2010 Szabad kérdezni mennyiért rendelted a Gt540-et? mert én is olyat szeretnék majd. Bár én még várnék az érintős telefonokkal, még nem tökéletes a technológia. 1-2 év alatt tönkremennek, főleg inkább férfiaknál romlanak el hamarabb mert ők erősebben nyomják a kijelzőplexit. Én még várok vele, de ez a Gt540 ez nagyon jó mobil lett...csak az android...háát olvastam róla pár dolgot. picit bonyolult a symbianhoz képest. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 Ideges embereknek nem ajánlott (pl nekem:)) meg boltokban is megmondták hogy ezt nőknek találták az érintőképernyős telókat mert nekünk férfiállatoknak nagy mancsaink vannak (már akinek:) ). Szóval aki ilyet vesz annak részvétem, de kösznem érek az ilyen telókból, elég volt egyszer . Osztom a véleményed! Nekem is volt már szerencsém érintő képernyős telefonhoz, de egyszerűen megölt az ideg, ha valamit írni kellett rajta. Én már csak ilyen maradi vagyok, ha már érintő képernyős telefon, akkor legyen teljes billentyűzete, mint pl az N900-nak és kb akkora gombjai is legyenek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
markyboy Posted Október 31, 2010 Share Posted Október 31, 2010 Szerintem nagyon is megéri érintőset senni, sokkal egyszerűbb kezelni, főleg ha androidosat veszel mint ahogy te is tetted. annyi pénzért az egyik legjobb telefont választottad, bár a kijelzője rezisztív ami egy kicsit rosszabb mint a drágább készülékek kapacitívja, de egy kezdő úgysemveszi észre. amit ajánlok hogy ne vedd le a védőfóliát, mert a kijelző hajlamos a karcolódásra, vagy hord tokban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anonline Posted Január 4, 2011 Share Posted Január 4, 2011 Hát igen, régebben Samsung SGH-L700, mostmeg már egy Jó kis androidos ZTE Blade... Hát ZTE-nek annyi baja van, hogy maszatolódik :/ de a fóliát mindenképp ameddig lehet tartsd rajta! A gépelési probléma is fenn áll arra Andoridban XT9... nem oan inteligens de kezelhető. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxx18wow Posted Január 16, 2011 Share Posted Január 16, 2011 Saját véleményem szerint csak azoknak ajánlom akik tudnak rá vigyázni (én pl. nem ) mert nagyon érzékenyek mindenre, kocc, csepp, karc. Precíz telefonok. + rossz pontba, hogy lassúak az érintőképernyős telefonok, nem is a telefon maga hanem a képernyőn végzendő dolgok. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts