lazlo Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 Aminap jópár sör mellett eszembe jutott, hogy még nem nyílt téma ezen vonatkozásban. Milyen bevált módszereitek vannak? Lényeges vagy kevésbé lényeges dolognak tartjátok? Nekem 3 év után is minden alkalommal ugyanazt az izgalmas érzést váltja ki, amikor alkalom adódik rá. Szerintem ez is meghatározó jelleggel bír a folyamat (egész estés-éjszakás - akár napos! - együttlét) végkimenetelét illetően. A témában persze szívesen várok vicces történeteket is ezen vonatkozásban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Szeretem gyorsan megszabadítani a partnerem a ruhadarabjaitól . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbelam Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Az a baj hogy az érzékit nem lehet kombinálni a "fennmaradnak egyes darabok" opcióval Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Augusztus 3, 2010 Share Posted Augusztus 3, 2010 Ez alkalomtól is függ, de szeretem lassan leházomozni. Csajt is húzod vele és magadat is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Február 18, 2011 Share Posted Február 18, 2011 Szépen lassan. Érzelmileg és agyilag is feltüzeli, alig várja már, hogy odakerüljön a sor. De miután lekerült róla az összes ruhadarab, akkor sem esünk neki. Szépen lassan felizgatjuk úgy, hogy szinte mindegy milyen erogén zónájához érsz, akkor is beleremeg és felnyög. Na ezután lehet még húzni a dolgot úgy, hogy már könyörög érte, minden porcikája remeg és fel van tüzelve. De még ezután sem szabad nekiesni. Még ezt az állapotot is lehet fokozni:-) Ez nekem midig bejött!!! A vége akkor orgazmus volt, mint egy "ház". Persze ezt lehet akár több órán keresztül is húzni :-) kik mennyire bírják :P Na de vannak helyzetek amikor nincs idő ilyesmire, gyorsan és vadul, ettől is begerjednek! De alkalom kell hozz! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts