spájz Posted Június 30, 2010 Share Posted Június 30, 2010 Egy nagyon jó torrent oldal 8 hete indult újra az oldal és azóta több 60.000 regisztrált tagra tett szert. Egy kis statisztika Felhasználó Limit 60.000 Meghívásos Limit 62.000 Regisztrált felhasználók 61,860 Jelenlévő Felhasználók 1114 Feltöltők 106,693 Letöltők 14,066 Torrentek 10,157 Kapcsolatok 120,759 Letöltő/Feltöltő arány 759(%) A oldalra csak meghívással lehet bejutni(tehát rossz oldal nem lehet) U.i: nincs utóirat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pogany No1 Posted Július 1, 2010 Share Posted Július 1, 2010 Free reg van De nem tünik ncore hasonmásnak, mert eddig ugya úgy nem találtam meg a nekem kellő dolgokat, mint a többi oldalon. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
zsepi Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 Az az nCore hasonmás nagyon erős túlzás. 10 ezer torrent az nCore 66 ezerjéhez képest (amit mellesleg 2-3 napja tölöttek vissza a felhasználók) nincs sehol igazából... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
freeware Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 Egész jó oldal:) Innen is lehet letölteni simán 20megabittel:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Július 13, 2010 Author Share Posted Július 13, 2010 Én a Peerek számára értettem ahhoz képest h 9 hete indult újra az oldal elég gyorsan fejlődik Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Július 16, 2010 Share Posted Július 16, 2010 Nekem tetszik marad Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 5, 2010 Author Share Posted Augusztus 5, 2010 Ha összehasonlítjátok a statisztikást ami az első hszben van akkor azóta s fejlődik az oldal Felhasználó Limit 90.000 Meghívásos Limit 95.500 Regisztrált felhasználók 84,740 Jelenlévő Felhasználók 1243 Feltöltők 174,002 Letöltők 19,876 Torrentek 16,470 Kapcsolatok 193,878 Letöltő/Feltöltő arány 875(%) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Augusztus 5, 2010 Share Posted Augusztus 5, 2010 Az oldal állandóan fejlődik, főleg hogy jó a közösség meg a Photoshoppolás Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 6, 2010 Author Share Posted Augusztus 6, 2010 Hát igen és lassan 100.000 felhasználója is lehet az oldalnak és a torrentekfeltöltése és napi 5-600 biztos (ha nem több) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inter07 Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Sziasztok! A napokban az oldalon több usernek feltörték a jelszavát, ezért szeretnénk figyelmeztetni benneteket,hogy változtassátok meg a jelszavatokat a következőképpen: Legyen benne nagybetű,kisbetű,és szám is!!!Azért kell ezeknek benne szerepelni,mert így a programmal nem tudják elméletileg feltörni a jelszavakat!És ami fontos,Mindenki olyan jelszót adjon meg amit nem használ más torrent oldalon! By kemenyharcos Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadarn Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 Üdv, Nem nagyon működik az oldal, valaki tud valamit? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerirobi Posted Szeptember 12, 2010 Share Posted Szeptember 12, 2010 Én is fennt vagyok már egy jó ideje és nekem tetszik az oldal. Sok jó torrent van pláne sok ingyenes is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0ly Posted Október 25, 2010 Share Posted Október 25, 2010 Ha valakinek feltűt, hogy nem megy az oldal, de nem tudja miért, akkor itt a válasz: "Tisztelt Felhasználók ! Mint bizonyára hallottáttok, az oldal szerverét lefoglalták. Újrakezdésig kitartásotokat kérjük." azt írják, hogy 2 héten belül menni fog! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eveboy82 Posted November 10, 2010 Share Posted November 10, 2010 Azóta újra indult, de ismét leállt hacker támadás miatt. Nemsokára újra indul, jelenleg ennyi van még hátra az oldal indulásáig: 14 nap, 21 óra, 13 perc, és 36 másodperc van az oldal indulásáig ! Én is regizett felhasználó vagyok, és nagyon meg vagyok elégedve az oldallal. Nagyon sok torrent van fent, és a Staff is normális. Nemúgy mint az nCore-on. Lehet nagyobb oldal,(még) de fele olyan jó sincs mint a Bigtorrent. Hajrá Bigtorrent!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Tudtok valami információt, hogy mikor lesz jó az oldal? Vagy már jó csak engem nem enged be . Pedig elég régóta tag vagyok, és nem hinném hogy egy korábbi mentés miatt nem tudok belépni. Arányom is jó volt, bannolni biztos nem bannoltak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Nekem tökéletes az oldal, szal be is enged, mükszik is rendesen Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
HunDavid Posted December 3, 2010 Share Posted December 3, 2010 Kitöltöm regisztrációs dolgokat utána rámegyek a regisztrálásra és ezt kapom: MYSQL ERROR: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
blanco-14 Posted Január 31, 2011 Share Posted Január 31, 2011 Sziasztok! Mért nem enged regisztrálni? Nekem is ezt írja ki: Fatal error: Call to undefined method ADODB_mysql::getCachedArray() in /var/www/bigtorrent.eu/www/signup.php on line 35 Kösz a választ előre is! ÜDv. blanco-14 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Április 7, 2011 Share Posted Április 7, 2011 Nah az történt, hogy Bigtorrent helyett Herobit[pont]org-ra kerültem amikor regelni akartam. Lemaradtam közben egy névváltásról? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Április 8, 2011 Share Posted Április 8, 2011 Nálam regisztrációnál ezt írja ki: Elértük a maximális felhasználó limitet. (75000) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 8, 2011 Share Posted Április 8, 2011 szerintem ezt az oldalt el is lehet felejteni, régen se volt túl jó aztán mindenféle hiba volt hetekig elérhetetlen most belépnék nem tudok mondom biztos hülye vagyok kérek új jelszót beírom email címem kidobja ilyen nincs regisztrálva... pedig ez az email cím csak azért van mert ezzel regisztrálok minden hova így a sok hülye reklámtól meg egyébtől mentesülök a levelezésre használt fiókomból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Április 8, 2011 Share Posted Április 8, 2011 Egy ismerősöm is így járt. Írtam az ottani staffnak, azt írták, hogy regeljen újra. Mondom, nem semmi. És akinek van több terra up pl.? Akkor ennyi? Hmmm... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
atis.89 Posted Április 9, 2011 Share Posted Április 9, 2011 én is egész szép aránnyal rendelkeztem ahhoz képest amennyit a gép ment, pontom is volt nem kevés. így közel 2 terra feltöltés elszállt. mondjuk bejutottam ncore-ra meg a the1st-re így már nem is érdekel. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linanita Posted Január 22, 2013 Share Posted Január 22, 2013 Van valami (pontosabban az X-men animated 3,4 és 5. évadja SZINKRONOSAN) ami csak ezen az oldalon van fent. Megpróbáltam beregisztrálni,de azt írják a tagok száma elérte a limitet. Tud valaki segíteni,aki már tag? Nagyon fontos lenne! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksite Posted Augusztus 10, 2013 Share Posted Augusztus 10, 2013 nekem olyan 96.234.453.456.-as arányom van Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 22, 2014 Share Posted Április 22, 2014 Free reg: http://bigtorrent.eu/signup.php 2 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
radaar Posted Február 25, 2015 Share Posted Február 25, 2015 Szép! négyszáz forint a reg! Tud valamit valaki? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts