bikatoke Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 Sziasztok. Én személy szerint nem szoktam pénzt adni a hajléktalanoknak. Ez nálam elvi kérdés, mert utána nincs jogom számon kérni, mire költi. Ha szavazol, indokold is! Köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datyaa15 Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 Én se szoktam pénzt adni, biztosan nem kenyeret, s ételt vesznek rajta... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kivagyokén Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Egynek adtam már többször is, mert bevallotta hogy italra kell neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Na én pont ezért nem adok nekik, mert nagy részük úgy is italra költené. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Július 14, 2010 Share Posted Július 14, 2010 én nem szoktam, ismerek oylat városon belül, aki reggeltől estig kinn térdepel, aztán bemegy egy parkolóházba, és luxusautóval megy a dolgára. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Július 14, 2010 Share Posted Július 14, 2010 Nem szoktam adni, mert eddig még csak egyszer sem találkoztam olyan hajléktalannal aki kért. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sponget Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Manapság már semmit.. Egyszer a tesco-ban vettünk kiflit, és odajött egy hajléktalan. Nem pénzt, hanem 2 kiflit adtunk neki, és elment. Kifele hajtva az autóval láttuk, hogy kidobja a kukába... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 Én úgy vagyok vele, hogy maga miatt került abba a helyzetbe amiben most van, akkor másszon ki belőle maga. Tudom, erre jön tőletek a válasz: "De te is kerülhetsz ilyen helyzetbe." A második gond, hogy nem arra költenék el amire kellene. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam_ Posted Július 15, 2010 Share Posted Július 15, 2010 és honnan internetezel? Könyvtárból. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mg1992 Posted Július 24, 2010 Share Posted Július 24, 2010 Nem szoktam... Úgyse értelmes dolgokra költené... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sas1942 Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 nem mert úgyis piát venne kaja helyett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubo Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Nem szoktam adni lóvét , egyszer kaját akartam adni , az nem kellett neki . Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadar Posted Július 30, 2010 Share Posted Július 30, 2010 Én nem adók neki. Egyszer melóból hazafele megmaradt szendvicset adtam neki , mire azt felháborodva hozzám vágta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidka004 Posted Július 31, 2010 Share Posted Július 31, 2010 "szendvicset adtam neki , mire azt felháborodva hozzám vágta. " Erről a horrorra akadva első része jut eszembe: -Tessék egy szép nagy szendvics önnek -Pénzt kértem te ribanc. Ha van nálam 10-20 Ft apróba akkor szoktam adni néha. De mondjuk 100 Ft fölött soha nem adnék. Diák vagyok, elég hogy ha magamra jut pénz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
formasu Posted Augusztus 1, 2010 Share Posted Augusztus 1, 2010 Nem szoktam adni. Ha lehet, még a kéretlen autó szélvédő mosókat is igyekszem elkerülni, hogy kicsit távolabb állok meg, és amikor hozzám érne, elindulok előre. Azok még erőszakosabbak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Augusztus 6, 2010 Share Posted Augusztus 6, 2010 Néha szoktam. Egyébként mi van akkor, ha piára költi? legalább lesz egy jó napja. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep_idea Posted Augusztus 7, 2010 Share Posted Augusztus 7, 2010 Egy ital hideg éjszakán melegen tartja és nem fázik sőt abban a mentális állapotban amiben vannak ez szinte természetes, hogy amihez tud hozzányúl akár még nyáron is. Ételre minek költsön, ha a boltok 90%-ból kidobják a következő 10%-ban lenézik (tudom ez az italboltokra, kocsmákra is igaz...) sőt ételt a kukából és egyéb helyről is tud szedni. Meg a legtöbbjük patkányt eszik bármilyen szomorú is ez. A nem-re szavaztam mert életemben egyszer adtam Pest valamelyik kerületében, akkor is egy csokis nyalókát. (Nem lett kidobva speciel szerintem ő konkrétan már a szándéknak is örült) Szoktam amúgy adni helybélinek, de az nem a hajléktalan kategóriába tartozik, de bonyolult lenne elmagyarázni mert azért mégis van pár hasonlóság. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Augusztus 7, 2010 Share Posted Augusztus 7, 2010 NEm, nem fogok adni többet hajléktalanoknak pénzt. Egyszer adtam, azt is kevesellte... mondom akkor takarodj dolgozni, és elmentem. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venheidem Posted Augusztus 7, 2010 Share Posted Augusztus 7, 2010 Batista Lakás nélkül sehova se vesznek fel embert dolgozni. Én nem szoktam pénzt adni hajléktalanoknak. Nem véletlenül kerültek az utcára.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
NFSS Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Én szoktam adni , illetve adtam... de direkt az orrára kötöttem, hogy piára költse... Bár tökmind1 mit mondasz neki akkor is arra költi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Augusztus 8, 2010 Share Posted Augusztus 8, 2010 Attól függ. Ha full retardáltnak néz ki, és tudom, hogy piára meg cigire költené, akkor biztos hogy nem. Sőt azokat utálom, akik hazudoznak "hogy már 1 hete nem ettem meleg ételt, nem tudna adni egy kis aprót", közbe pedig bűzlik a piától, a cigi meg ott lóg a szájában. Legalább ne hazudjon, hogy ételre kell, mondja azt hogy italra kell, mert nincs más öröme, és akkor lehet meg is sajnálom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dave55 Posted Augusztus 9, 2010 Share Posted Augusztus 9, 2010 csináljon valamit, zenéljen, zsonglőrködjön, akkor esetleg adnék, így nem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TraderSystem Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Én már kaptam pénzt hajléktalantól! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Augusztus 10, 2010 Share Posted Augusztus 10, 2010 Volt olyan esetem h odajött hozzám egy hajléktalan, azt kért kenyérre, mondtam neki h pénzt nem adok de viszek neki 3 kiflit, azt mondta h akkor nem kell...szal ennyit erről! Am meg dave55el értek egyet! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
heibisch Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Nagyon ritkán adok pénzt, cigit viszont többször. Azzal tényleg csak egyvalamit lehet kezdeni. Aki a hármasra szavazott: azt meg hogy csináltad? Más: tegnap hallottam a Kossuth Rádióban, hogy ha egy kisgyereket tart az ölében a kéregető, valószínű, hogy piáltatja a gyereket, hogy nyugton maradjon. Nincs mit tenni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sage Posted Augusztus 13, 2010 Share Posted Augusztus 13, 2010 Ha azt mondaná megy a Médiába blue ray dvd-t venni adnék neki! Én nem adok nem gubisságból,de én is keményen megdolgozok a lovéért,sok hajléktalan dolgozhatna mert sok az életerős csak lusták mind egytől egyig! Amúgy nekem se adnak pénzt sokszor még a fizetés is bizonytalan jótékonykodjon a Gyurcsány meg társai! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmety Posted Augusztus 25, 2010 Share Posted Augusztus 25, 2010 Volt már rá példa,de nem sürün Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorath Posted November 11, 2010 Share Posted November 11, 2010 nem mert úgyse arra költi amire állítólag kell neki.mndenki tudja hogy piát meg ilyeneket vesznek belőle Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
*Fango Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Nem is adtam, nem is fogom, kizárt dolog. Se pénzt, se ételt, semmit. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted November 30, 2010 Share Posted November 30, 2010 Hát, én szoktam, de ritkábban.Ha érzem rajt az alkohhol szagot, akkor nem... A benyomás számít, valamelyiken látszik, hogy esetleg normálisabb... A kaját már megsem próbálom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts