bikatoke Posted Június 23, 2010 Share Posted Június 23, 2010 Én kertvárosi részen laknék a legszívesebben. És ti? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Június 23, 2010 Share Posted Június 23, 2010 Én városban, bár a zárójeles résszel nem értek egyet Én városban-és ott is lakok-, bár a zárójeles résszel nem értek egyet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 hát én falun élek már kiskorom óta, de ez inkább nevezhető már kertvárosi résznek, kultúrált és rendbeszedett környék. később is ilyen helyen szeretnék lakni, városban nem tudnék, nekem létszükségletem egy nagy udvar a házhoz ahova ki tudok ülni és kutyázhatok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Datyaa15 Posted Június 24, 2010 Share Posted Június 24, 2010 Városban inkább..:) Mivel Városban élek.. Már meg szoktam.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts