Ryxus Posted Június 23, 2010 Share Posted Június 23, 2010 Üdv mindenki! Egy olyan problémám adódott, hogy az 1TB -os winchesteremet két partícióra osztottam egy 30gb rendszer és egy 970gb egyéb alkalmazásokat tartalmazó részre. A rendszer partíción már csak 6-7gb szabad hely van és szeretném újrapartícionálni a winchestert oly módon, hogy lecsípnék egy 10-15gb a 970gb -s részről és ezt hozzáadnám a renszerpartícióhoz, adatvesztés és a formázás elkerülésével. A Windows 7 partíciónálójával már próbálkoztam, de ott csak addig tudtam jutni, hogy leszedtem a 10gb a nagyobb partícióból, de nem tudtam hozzáadni a másikhoz. Ha valakinek van valami ötlete azt megköszönném. Üdv, Ryxus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Június 23, 2010 Share Posted Június 23, 2010 Túl könnyű Acronis Disc Director Suite fentvan itt az oldalon is. Egyikből leveszed másikhoz hozzáilleszted. Ennyi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryxus Posted Június 23, 2010 Author Share Posted Június 23, 2010 Hálásan köszi! EDIT: Ööö... az a gond, hogy nem találom itt, esetleg egy linket tudnál adni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Augusztus 20, 2010 Share Posted Augusztus 20, 2010 Nem tudom megoldódott e már a problémád, de a program a Hiren's Boot CD-ben van benne. Ez egy nagyon sokrétű programgyűjtemény. Akkor is érdemes tartani egyet a háztartásban ha nem mindig használod. Lesz hogy jól fog jönni. Fent van itt az oldal is. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts