Dynosaur Posted Június 2, 2010 Share Posted Június 2, 2010 Sziasztok! Röviden annyi a lényeg, hogy kapnék egy munkát nyárra, amihez Action Script 3-ban kéne elmélyülnöm... Sajnos még soha nem foglalkoztam semmilyen flash-es cuccal, viszont vannak ismereteim más "területeken" (pascal, c, c++, visual basic, javascript, html, php). Azt is megtudtam (google), hogy egy bizonyos CS5-tel lehet ilyen AS-es programot írni. Viszont ennek a megtalálása már problémát okozott, mivel a hivatalos adobe oldalon rámentem a downloads menüre, és rengeteg CS5 nevezetű progit találtam fenn (Creative Suite® 5 Design Premium, Creative Suite 5 Master Collection, Illustrator® CS5,...). Szóval akkor most melyiket is kéne letöltenem? (esetleg valami tört verzió kell?) Illetve tudtok ajánlani valami eBook-ot, amivel neki tudok látni a feladatnak? A cél, hogy a Xerte nevezetű nyílt forráskodú progit kell majd testre szabnom, amihez igencsak bele kell másznom elvileg az AS rejtelmeibe... 2 hetem van felkészülni... Előre is köszi a segítséget! Üdv: Dyno Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Június 9, 2010 Author Share Posted Június 9, 2010 senki? most már egy régebbi ActionScript-es beginner szintű ebook-kal is beérném... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabi89 Posted Június 9, 2010 Share Posted Június 9, 2010 Flash CS5 -öt kapd le, de a régebbi CS4 , CS3 is jó. Viszont vigyázz mert ha az Adobe oldaláról töltöd az 30napig használható szóval érdemes valami serial,crack beszerzése is. + itt van egy kis segítség mint a flash -hez mind a ActionScript-hez Adobe Flash CS3 http://bit.ly/cLJWSK ActionScript 3.0 http://bit.ly/bJAuCY Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dynosaur Posted Június 18, 2010 Author Share Posted Június 18, 2010 wááá, nagyon köszönöm!!! jaja, CS5 már lenn van. próbálgattam is több-kevesebb sikerrel... még 1 hét és meló... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts