gufcsi Posted Május 30, 2010 Share Posted Május 30, 2010 Nézzétek meg ezt a négyperces filmecskét, majd nézzetek tükörbe. http://www.youtube.com/watch?v=Gc4HGQHgeFE No comment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gufcsi Posted Július 1, 2010 Author Share Posted Július 1, 2010 Köszönöm, hogy egyáltalán megnéztétek ezt jópáran... Annál jobban örvendenek annak, hogy senkinek nem volt hozzáfűznivalója... ugyanis ehhez a videóhoz nincs amit hozzáfűzni... ezt egyszerűen látni, vagy (isten őrizz) átérezni kell...tehát köszönöm mindenkinek, aki egyszerűen vette a fáradságot és megnézte ezt a négyperces-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 2, 2010 Share Posted Július 2, 2010 Hát én megnéztem régebben ezt, majd tükörbe néztem, de nem történt semmi, mielőtt belenéztem volna, gondolkodtam, biztos valami agymanimulációs dolog lehet, és mikor belenézek a tükörbe, valami történni fog, de semmi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gufcsi Posted Július 2, 2010 Author Share Posted Július 2, 2010 Hát én megnéztem régebben ezt, majd tükörbe néztem Ok, akkor újrafogalmazom: Nem szószerint nézz tükörbe, hanem inkább nézz önmagadba(ra). Röviden ennyi. Bővebben: Soha nem úgy ismertem magam, mint egy lelkizős, buzgómöcsing gyereket, viszont bevallom, amikor ezeket a képsorokat megnéztem, majd kiesett a könnyem. Csak ezért posztoltam fel ide, hogy hadd'lám másra is ugyanilyen hatással lesz, vagy csak én vagyok vajszívűbb, mint az átlag...ettől lett a post címe teszt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clark Posted Július 4, 2010 Share Posted Július 4, 2010 Amúgy én is sajnálom az ilyen embereket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts