ICE-T Posted Május 12, 2010 Share Posted Május 12, 2010 Sziasztok! Van egy ASUS P5B-MX / WiFi-AP alaplapom, hozzá meg egy kis antenna, amit a hátuljára kell csatlakoztatni.. Fel van rakva hozzá a driver, és csináltam egy WiFis hálózatot amit felismer az iPodom, de csak az első 10-15 másodpercbe tudok vele netezni, aztán nem enged semmit. A jelerősség kiváló azt jelzi,a hálózatok keresésénél meg mindig rögtön megtalálja az iPodom és rá is csatlakozik , de müködik 10-15mp-nél tovább. Hol lehet a baj? az iPod-nál vagy a PC-nél? A PC néha lefagy, ha be van kapcsolva a WiFi. Előre is köszi a segítséget. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Május 18, 2010 Share Posted Május 18, 2010 Titkosításnak ne WPA2-öt, hanem WEP-et állíts be nekem így működik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE-T Posted Május 24, 2010 Author Share Posted Május 24, 2010 Szia! Megpróbáltam ahogy mondtad, de úgy se jó. Amikor előszőr próbáltam még, akkor kód nélkül próbáltam, mert mondom elöbb működjön, aztán már jöhet a titkosítás. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Október 17, 2010 Share Posted Október 17, 2010 Ha lefagy a PC a wifitől, akkor azzal van a gond. vagy a Wifi lapka nem jó, vagy a géped nem kompatibilis vele. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts