peteeey Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Fogadok egy százasba hogy nem bírod ki nevetés nélkül Nekifutásból befőttet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Először is, nem "bíród" hanem bírod. másodszor, már fenn van! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peteeey Posted Május 11, 2010 Author Share Posted Május 11, 2010 Hát én rákerestem keresőbe és nem igazán találtam semmit. Egyébként láttam ám én is hogy hosszú lett az ó és tudtam hogy valaki a szemem elé fogja vetni. de nem tudom hogyan lehet javítani. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
the toy dolls Posted Május 15, 2010 Share Posted Május 15, 2010 Én speciel kibírtam röhögés nélkül. Sok ilyen töketlen szakácstanulóval volt dolgom. Inkább sírhatnékom van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szikla22 Posted Május 16, 2010 Share Posted Május 16, 2010 Régebben láttam már ezt a videót,de még mindig tudok rajta nevetni Függetlenül attól,h fent van e vagy nincs köszönöm,h megosztottad! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 2, 2010 Share Posted Június 2, 2010 JÁÁÁJ. én nem láttam még de ez nagyon durva ::DD:DD Még mindig röhögök Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
WiŁs0n Posted Június 3, 2010 Share Posted Június 3, 2010 Naggggyon LOL annnyit szakadtam Köszi hogy megosztottad velünk Amúgy én sajnáltam a csávót, olyan szimpatikus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Június 3, 2010 Share Posted Június 3, 2010 Ez szerintem nem szakácstanuló, hanem egy kissé részeg egyén aki szeretné ha sokan látnák. Jó videó lett nagyon, csak kár hogy nincs folytatása. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
djstella Posted Június 29, 2010 Share Posted Június 29, 2010 nagyon mókás:) köszi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GigantX Posted Június 30, 2010 Share Posted Június 30, 2010 Szerintem ez egy megrendezett valami! Ilyen szerencsétlen nem lehet még a leghülyébb ember sem! A tojásos rész már nagyon erőltetett volt nekem, viszont amikor a tejjel szórakozott azon jókat röhögtem Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
penin Posted Július 20, 2010 Share Posted Július 20, 2010 ez hatalmas xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts