Mrpanku Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Szerintetek mért nem engedik a szüleink, hogy a szülinapunkor leigyuk magunkat. Ez szentem gáz. Most ünnepeltem (jóózanul). Ti hányszor voltatok részegek a szülinapotokon? Nektek engedik? Ha igen mit isztok? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chipi Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Egyszer sem! Mindig annyit iszom, hogy jól érezzem magam! Azért iszok, mert szeretem azt amit iszok (általában finom borokat, illetve longdrinket, leggyakrabban Bacardit Citrommal)! Nem azért hogy fetrengjek, ne emlékezzek semmire, saját hányásomba ébredjek! Gondolom a szüleid azért tiltják, mert védeni akarnak, és gondolom ez nem a 30. születésnapod volt, aminél nem engedték a szüleid, hogy igyál! Hallgass csak szépen rájuk, ők idősebbek, tapasztaltabbak. Jobb ha megfogadod a tanácsaikat, amiket majd felnőtt fejjel te is átadsz a gyerekeidnek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrpanku Posted Május 11, 2010 Author Share Posted Május 11, 2010 Igazad van! Bár én se Úgy iszok hogy csússzak. Az lesz a legjobb, hogy ha halgatok rájuk. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Szilvszterkor kóma voltam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts