jooker Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Elkészitettem a bikicsunáj duett verzióját az eredeti zenei alapokon.. http://www.youtube.com/watch?v=ECdmu99leJw Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
baad_newzz Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 csak nekem szánalmas ez az egész? ez olyan jó? tetszik ez a mai médiaszinvonal... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Május 10, 2010 Author Share Posted Május 10, 2010 Nem kényszeritették,hogy a szinpadra lépjen,ha megtette önszántából tette és vállalja érte az ezzel járó negativ vagy pozitiv következményeket... Lehet hogy én se énekelném másként,de nyilván ezért is nem megyek ilyen helyekre... Ezt nem feltétlen a média verte nagy dobra,hanem az emberek maguktól vették észre... Szerintem jót lehet rajta nevetni :D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flyeeer Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 hát ez vidi kurva szar! már bocsi amúgy Bikicsunáj! de a vid szar xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowcat Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 a ritmus valahogy nem korrekt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Május 12, 2010 Author Share Posted Május 12, 2010 Igen tudom,a ritmus nem egészen stimmel...de ez az eredeti zenei alapra van ráhelyezve...és a bikicsunáj úr teljesen eltérő ritmusban énekel az eredetitől..igy zenei szerkesztés nélkül lehetetlen lenne egy ritmusba hozni az éneklését a zenei alappal...Ha esetleg szerkesztettem volna,akkor meg a videóval nem lenne összhangban...akkor azt is szerkeszteni kellett volna... Ha nagyon akartam volna meg lehetne csinálni...de mire ezzel is kész lettem már ezer meg ezer bikicsunájos videó volt fenn, igy értelmetlen kinlódás lett volna... Azért szerencsére sokaknak igy is tetszett akinek mutattam ,ezért is nem töröltem még... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Május 12, 2010 Share Posted Május 12, 2010 Hát, gyerekek ez ocsmány!!! A baj ezzel az, hogy nem tudok rajta még egy picit sem mosolyogni! Lehet velem van a baj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peteeey Posted Május 12, 2010 Share Posted Május 12, 2010 Én nevettem rajta először, de most hogy mindenhol ezt adják kezd unalmassá válni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Május 12, 2010 Share Posted Május 12, 2010 "Szerintem jót lehet rajta nevetni biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif" Rajtad is azt hiszem jót lehet nevetni, mert nagyon hitvány amit összehoztál. Senki nem kényszerített hogy megcsináld, még ha idővel tudtad volna jobbra is. Ugyanolyan igénytelen vagy mint szegény ember az eredeti videó(ko)n. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Május 13, 2010 Share Posted Május 13, 2010 pont a napokban mondtam barátnőmnek is hogy vicces volt amíg hallottad 1-2x, de sajna rossz magyar szokás hogy ha van valami poén vagy király zene akkor orrba-szájba, még a csapból is az folyik és rövid idő alatt a legtöbben megutálják..... na kezd erre a sorsra jutni a bikicsunáj Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peteeey Posted Május 13, 2010 Share Posted Május 13, 2010 Rajtad is azt hiszem jót lehet nevetni, mert nagyon hitvány amit összehoztál. Senki nem kényszerített hogy megcsináld, még ha idővel tudtad volna jobbra is. Ugyanolyan igénytelen vagy mint szegény ember az eredeti videó(ko)n. Tudod nem azért csinálják ezeket az emberek mert rá vannak kényszerítve, hanem mert unatkoznak vagy ezt szeretik csinálni. Egyébként a videó nem rossz ebből a témából nem is nagyon lehetne szerintem többet kihozni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Május 14, 2010 Share Posted Május 14, 2010 am lenne hangja a csávónak mert sztem ha az előzőeket nézzük akk simán 3.ik lehetne azok között sztem legalábbis! és nem tudom mi a nevetséges ebben! ha meghallgatod az eredetit akk ott is majdnem bikicsunájt énekelnek a SAJÁT ELŐADÓJUK!!! XD csak vki kitalálta h bikicsunáj hhhúúú de jó aztán puff mindenki mondja h de nevetséges dejó! :S sztem ez a szánalmas nem pedig a csávó aki énekli! erről ennyit! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomiguy3 Posted Május 14, 2010 Share Posted Május 14, 2010 Nagyon unalmas és idegesítő már a bikicsunáj... egyáltalán nem olyan vicces, hogy hetekig nyomassák, suliban is folyton ezt hallgatom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts