SzegediXY Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 A címben minden benne van. Engem nemrég eléggé felháborítottak, és akik valamivel kapcsolatba kerülnek vele azok is szerintem így lesznek Jó szavazgatásokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 Nincs is szavazás berakva. Szerintem a Délmagyar csak a Csongrád megyeiekre vonatkozik.Így aki e megyén kívül lakik azoknak semmit sem fog mondani az egész. (Vagy egészen másról van szó?) De miért háborítottak fel?Mit csináltak? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 jobb mintha pestiparaszt lennék... Egyébként engem nem érdekel hogy hogy hívnak minket: Délmagyar,vidéki stb... mert ha mi nem lennénk nem lenne ország, nem lenne Budapest. Csak néhány ember hiszi azt hogy ő azzal hogy pesti, kitűnik a tömegből és akárhogy viselkedhet(persze ez néha fordítva is így van) Viselkedni tudni kell, tökmindegy hol laksz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Én sem vagyok pestiparaszt. De ne ragozzuk tovább mert ez a személyeskedés kategóriájába eshet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 10, 2010 Author Share Posted Május 10, 2010 Kérnék egy kis korrigálást mert beraktam a szavazásba mindent és egyebeket csak címet felejtettem neki adni :S Amúgy a felháborítás az nem egyszerre jött hanem szép fokozatosan. Kérném tehát a korrigálást, mivel nyitásnál egyszerűen nem adtam a szavazásnak címet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 De konkrétan miken háborodtál fel? (Így lehet korrigálni neked is. Első hsz-be-->Módosít-->Teljes szerkesztés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Május 10, 2010 Author Share Posted Május 10, 2010 Nem ment a korrigálásban Amúgy műr nem nagyon emlékszek mert tegnap jól bevertem a fejem az ajtóba és az a körüli 2-3 óra úgy teljesen kimaradt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 Aha persze.Tudod ki fogja bevenni ezt a kamudumát?Nem sokan... (Én anno kőfalba vertem a fejemet amit 6 öltéssel kellett összevarrni.Valamiért nem felejtettem el 2-3 órahosszát az életemből. Azért mondod ezt mert ki szeretnéd törölni a topikot csak sajnos nem megy.Mi meg kezdünk kíváncsiak lenni. Nos mi a baj a Délmagyar nevű weboldallal? (...vagy újsággal?) Mit vétettek ellened? Engem is érint hiszen magam is Dél-Alföld lakom Ha nem mered leírni akkor PÜ-be küldd el! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Én rendszeresen kommentelek a DM-re! Délmadár 4ever! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts