xxdani Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 A leglényegesebb különbség a két telefon között az hogy az egyiken windows mobile fut míg a másikon iPhone OS valamint a HTC mobilja nagyobb kijelzővel rendelkezik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gakoro Posted Május 6, 2010 Share Posted Május 6, 2010 én IPhone-t vennék már csak a márka miatt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 8, 2010 Share Posted Május 8, 2010 "Már csak márka miatt?" Gratulálok!Na ilyenekért és ezekért nem vennék Iphone-t! Egyértelmű, hogy HTC-t. Az Iphone nem más mint egy rókabőr ami az óriási reklámhadjáratnak köszönheti népszerűségét. Szerintetek miért népszerű az újgazdag 16-18 év között levő csitrik és cicafiúk (ehh. ) között?Azért mert olyan menő Iphone-val közlekedni közben meg ki sem használják a telefon adta lehetőségeket.Szerintük rangot ad az Iphone.Hát hogyne! Tudjátok a szituációt: Mentek a plázában,moziba tartotok mert van valami jó film.Mit lehet látni? Plázacicák és EMO-s gyíkok Iphonnal feszítenek. Köszönöm!Én nem kérek belőle! Egyébként meg kb. 5 olyan mobilt fel tudnék így sorolni ami csípőből alázza az Iphone-t. Itt van néhány teszt: http://www.youtube.com/watch?v=tuVyExV8SYo http://www.youtube.com/watch?v=0e-hqGbKSaI http://www.youtube.com/watch?v=r9YGvLHvUxQ http://www.youtube.com/watch?v=bm3Y-0YEYag Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deporos Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 én is a HTC-t venném, szép az iphone de szerintem a legtöbb embernek felesleges, mondja meg nekem vki h egy 16-18 éves ember a feszítésen kívül mire tudná használni? jó ha valakinek van más mac cucca akkor azt tudja irányítani vele, de azért magyaro-n nincsenek elterjedve, mindenki megragadt a win-nél. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 10, 2010 Share Posted Május 10, 2010 HTC-t vennék "azbiztos"... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w2.0 Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Istenem, ti végig olvassátok amit irtok????? a két teló lassan már ugyan az, és árban is majdnem megegyeznek, szinte azon vitatkoztok, h melyik a jobb, a vidéki kemencében sütött kenyér, vagy a Bp-i pékségben. És egy kis kimutatás: # Az iPhone használók több mint 70 százaléka férfi Amerikában. # 26 százalék 13-34 év közötti, 27 százalék 25-34 éves és 31 százalék 35-49 éves. # 46 százaléknak van gyereke. 2009. júniusában És akkor kezdjem el én is azt mondani, h sok kis pláza cicának nem iphone-ja van, hanem samsung s5230 pink, és hasonló telo???? Én napi szinten szoktam látni iPhone-t használót és 10/8 felnőtt a tulajdonosa. Az, h csak a kis csitriknek van iPhone-juk az egy h*lye sztereotípia. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 -Hogy lehet majdnem ugyanaz a két teló ha az egyiket Iphone-nak hívják a másik meg HTC? Ezt nem értem. A vidéki kenyér meg egyértelműen jobb mint a fővárosi így ez a hasonlat nem úgy sült el mint ahogy akartad.Try Again! (Tényleg!Nem is rossz ötlet. Nyitok egy ilyen szavazást! ) -Kit érdekel, hogy mi van Amerikában? Szerintem itt az Európai statisztikák számítanak és nem az Amerikaiak. Ott amúgy is rengeteg ízlésficamban szenvedő ember él Az, hogy mi folyt ott 2009 júniusában szerintem nem sok embert érdekel. Azért 10/8 az arány mert azok a felnőttek tuti, hogy munkahelyi telefonként használják ami más dolog. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywave Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 htc,mivel nagyon megbízható Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniels Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Ne kezdjünk már el hatszázadjára is ugyanazon veszekedni, engem csak az a kijelentés lepett meg hogy iPhone-t vennék márcsak a márka miatt is. Namost köztudott hogy a HTC a mobilgyártó v. okostelefongyártó piac legeslegjobb gyártója, még a Nokiánál is jobb és megbízhatóbb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkshark Posted Május 11, 2010 Share Posted Május 11, 2010 Az iphone 4 (HD) és a Htc HD2 között nem csak annyi a különbség hogy Windows vagy Iphone Os van rajta. Namost mindenki maga döntse el mire szeretné használni a telefont. A Htc 4,3 collos kijelzőjével elég nagy darab telefon. Viszon vékony. Az hogy a Htc megbízható senki sem kérdőjelezi meg. De míg a Hd2-őn Windows Mobile 6.5 100 szorosan szétfoltozgatott rendszer fut ami saját véleményeim szerint szégyen, addig az új Alma telefonon vélhetőleg az új Iphone Os 4.0 fog futni. Ha androidos lenne a Htc akkor aztmondanám talán. Az új Apple Iphone nem csak hogy szoftware támogatásban de programok (App Store) illetve a tört verziókon a Cydia is ott van több mint 80 000 programmal. Előzetesből kiderült hogy az új Alma 5 mp-és kamerával érkezik led flashel. Magasabb felbontásban várhatóan 960x640 de felröppentek hírek még magasabb felbontásról. Árban nagy külömbség várható ez esetben a Htc lenne a nyertes. Szerintem jobb összehasonlítás lett volna a Htc Evo 4g. Mindenesetre Szoftwerügyileg az Apple fényévekben győzedelmeskedik az elavult Windowsos rendszeren, árban viszont a Hd2 jobb. Mindenki döntse el maga meiket veszi. Továbbá szerintem várjuk meg míg bejelentik egyáltalán az új Almát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hudi Posted Május 15, 2010 Share Posted Május 15, 2010 Már 4G is van? Hát akkor Iphone. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skywave Posted Május 16, 2010 Share Posted Május 16, 2010 amúgy értelmesebb lett volna a HTC evo 4G vs Iphone 4G-t összevetni... de mind1 :| Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Június 26, 2010 Share Posted Június 26, 2010 Csak a HD2-t! A HTC-knél nem igazán lényeges a windows mobile platform, mivel a touchflow és a sense felület is optimalizálva van. Persze ami kimaradt a touchflowból és a sense-ből, ott már akadhat nehézség. Ja, és a most megjelent 4g tele van hibával. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 2, 2010 Share Posted Július 2, 2010 Ja, és a most megjelent 4g tele van hibával. Elárulnád hogy ezt mire alapozod? Tapasztaltad személyesen? Amúgy természetes hogy iPhone 4. Maradok a tradíciónál és a márkahűségnél! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Július 3, 2010 Share Posted Július 3, 2010 Robipapa Maradj csak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robipapa Posted Július 3, 2010 Share Posted Július 3, 2010 Legközelebb ha ilyen értelmeset szeretnél hozzászólni, gondolkozz el azon hogy értelmesebb-e mint a csend amit megtörsz vele! Nekem amúgy nincs bajom a HTC telóival sem, egyszerűen csak idegenek tőlem. Ennyi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnappyMouse Posted Július 3, 2010 Share Posted Július 3, 2010 Hoppá véletlenül a HTC-t választottam mert elfelejtettem, hogy wm. =) Ha ez a 2 mobil között kéne választani/venni mindenféle képpen Iphone 4 lenne, de ha HTC Desire vagy Iphone 4 között kéne választani akkor egyértelműen HTC Desire. =) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikatoke Posted Július 3, 2010 Share Posted Július 3, 2010 Robipipa Nem kell elemezned a hozzászólásaimat. Megértened sem. Ami nem megy, ne erőltesd! Írnék pár szót más véleményének elfogadásáról, de nem kívánok a továbbiakban miattad offolni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamer199701 Posted Július 5, 2010 Share Posted Július 5, 2010 Iphone 4-et, mert szerintem sokkal jobb. Hagy magyarázzam el: a minap az origón olvastam egy tesztet az Iphone 4-ről, és teljesen lenyűgözött:D akit érdekli nézzen utána Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
little rocker 93 Posted Július 5, 2010 Share Posted Július 5, 2010 hmmm ez aztán tényleg nagy magyarázat volt htc, bár apple is pofás, csak nagyon amerikaiaknak van kitalálva az egész stuff. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w2.0 Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 Csak jelezném, h a cím megtévesztő. Nem iPhone 4-et kérdez, hanem iPhone 3Gs-t. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 a microsim mindent elront Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w2.0 Posted Július 7, 2010 Share Posted Július 7, 2010 A 3Gs-ben nem microsim van, és mit is ront el a microsim? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gergo_55 Posted Július 8, 2010 Share Posted Július 8, 2010 nekem 3GSem van:( és nem vagyok cicafiú :'( a lényeg hogy iphone4 és nem 4g:D na mind1 iphone párti vagyok és még1x nem cicafiú Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonbase Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 utálom a macskákat, HTC HD2!! és egyébként tényleg Iphone 4, és nem 4G ------------ az utánam szólónak: sry my bad [(de azthiszem nem nekem kellett volna figyelni a téma nyitásakor : d )] Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w2.0 Posted Július 9, 2010 Share Posted Július 9, 2010 Az iPhone 3Gs akar lenne, figyeljünk már oda. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tole_dano Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 Egyértelmű hogy iPhone 4G , jelenleg is iPhonom van és én sem vagyok cicafiú egyszerűen csak a minőség ..... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED 659 Posted Július 12, 2010 Share Posted Július 12, 2010 Samsung I9000 Galaxy S Veri az összeset! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bono92 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 Egyértelmű hogy iPhone 4G , jelenleg is iPhonom van és én sem vagyok cicafiú egyszerűen csak a minőség ..... iPhone 4G telefon nem létezik! És a topic nyitóját megkérem, hogy tanuljon meg angolul, mert mint gyümölcsöt is úgy kell írni h apple (nem két "l"-lel, ált. iskola 1. osztály) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w2.0 Posted Július 13, 2010 Share Posted Július 13, 2010 iPhone 4G telefon nem létezik! És a topic nyitóját megkérem, hogy tanuljon meg angolul, mert mint gyümölcsöt is úgy kell írni h apple (nem két "l"-lel, ált. iskola 1. osztály) Igen, ezt már jeleztem is a topic nyitójának már 1 hete, de semmi változás. Sem a "4G" átírásában 3Gs-re, és az "Aplle" szó átírásában sem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts