majomka24 Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 Van 1 Radeon 4870x2 es karim 2Gb memóval és a mostani cucc ami meghajtja az: Phenom 9550 black edition 2.6Ghz -en (Nincs húzva) 4 Gb CSX 800Mhz-es memó Gigabyte GA-MA770 DS3 alaplap. Na ezt a konfigot le akarom cserélni gyorsabbra,csak a videó kari maradna.Mert szerintem a mostani konfigom nem hozza ki a kariból a maximumot. Segítsetek már hopgy mit építsek a kártya köré hogy ki tudjam futtatni? Ám erre gondoltam: Asus P7H55D-M EVO alaplap Core i5-750 proci (4 magos 2.6Ghz-es) GEIL ULTRA 4Gb 1600Mhz memória Bármilyen észrevételt szivesen várok. Köszi előre is mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dadus Posted Május 1, 2010 Share Posted Május 1, 2010 Szia ! Én a helyedben együtt húznám a processzort és a memóriát. Az általad választott konfig nem hozná az elvárásaidat. De ! ha a pénz nem számít, akkor LGA-1366-os procit választanék egy 3-as / a három csatornás meghajtás okán/ 2200MHz-es RAM Kit-el, és egy hozzávaló alaplappal. Üdv.: Dadus Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Ha még nem vetted meg a gépet, akkor nézz szét itt is. http://products.amd.com/en-us/GraphicCardResult.aspx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts