hankock Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 (edited) Jonah Hex">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355">Szereplők: Josh Brolin, Megan Fox, John MalkovichTartalom: A Jonah HEx, egyetlen célja bosszú de most mást kell tennie , meg kell akadályoznia, hogy a John Malkovich által játszott alak ne tudja végrehajtani a tervét, ami nem más, mint zombisereg felállítása. Megan Fox elvileg nem csak díszként fog funkcionálni, hanem ügyesen lövöldözget majd a fegyverével. Módosította Április 30, 2010 hankock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 30, 2010 Author Share Posted Április 30, 2010 Előzetes berakva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Augusztus 23, 2010 Share Posted Augusztus 23, 2010 Biztos jó lesz,szeretem a westerneket,és ez izgalmasabb lesz mint egy sima western!!! Szerintem ez lesz megan fox egyik legjobb filmje és jó színészt találtak Jonah Hex szerepére!!! Már várom!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Augusztus 23, 2010 Share Posted Augusztus 23, 2010 Hmm... a western és a zombik nem férnek össze. Ezt leszűrtem A gonosz ébredése után... Látványosnak látványos lesz, mivel a Legendary Pictures kezei közül fut majd ki. De alapjában véve nekem úgy tűnt, hogy egy Van Helsing és Solomon Kane kaliberű mozi lesz belőle. Majd kiderül... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts