Kr@sstheon1y Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Kezd aktuális lenni a téma hiszen a Microsoft hamarosan bekeményít ami a tört Win 7-eket illeti. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SzegediXY Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Ez egy nagyon jó vicc, mivel ez az arány nem fog sokat változni. Ha valaki windows-t akar és nincs sok pénze, akkor letölti és mégcsak nem is bitos hogy a 7-et. A 7 nem sokkal fejlettebb mint az XP, mivel ráraksz 1-2 programot (vírusirtó, trójaikereső...) totál lelassul. Amúgy mindig meg fogják találni a módját, hogy hogy törjék fel... Most is egy darabig átállnak majd elég sokan az XP-re, aztán jöhet az újra-tört W7. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 "A 7 nem sokkal fejlettebb mint az XP, mivel ráraksz 1-2 programot (vírusirtó, trójaikereső...) totál lelassul." Óriási marhaság. Van origi win7em ( prof, az egyetemről) de nem azt használom, annak bármikor lejárhat a regje... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 (edited) Már 3 hónapja nem Win-t használok. De egyébként Win7 nem tud olyan sokat felmutatni, mint kéne neki, az XP-hez képest. SzegediXY-nak igaza van-e téren, mert ez az optimalizálás duma is csak egy vicc egyébként, tapasztaltam. Csak annyival jobb a 7 hogy nagyobb az eszköztámogatottsága, tehát több driver van beleintegrálva alapból. De hogy kicsit pontosabb legyen a kép, Ubuntun pl ezt a szintű driver támogatottságot már 3 éve tudja kb. És nem hullik össze egy next-next-next-finish program rossz telepítése után. Ráadásul ingyenes és senki nem fog 20 év múlva vagy épp holnap azzal foglalkozni hogy milyen lopott Win-ed van Módosította Április 25, 2010 spdeluxe Ne trágárkodj! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Azért az közel sem igaz, h. a win7 csak annyit mutatna fel. Látom belőled se a tapasztalat, hanem csak az elfogultság beszél. Kezd aktuális lenni a téma hiszen a Microsoft hamarosan bekeményít ami a tört Win 7-eket illeti. Ne humorizálj A microsoft már a 3.11 óta csak bekeményít és beszél, h. na majd most feltörhetetlen lesz, de a gyakorlatban mindig minden op. rendszer azonnal fogyasztható lett a nagyközönség számára is Nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buffoon Posted Április 24, 2010 Share Posted Április 24, 2010 Most egy eredetiség kérdés láttán ne mondjátok már, hogy azt kell megvitatni, hogy melyik operációs rendszer a szar(abb). Illene már megtanulni, van aki az ellenkező neműeket, van aki a saját fajtáját szereti, és ez nem igazán változik az élete alatt. Ez igaz egy ilyen kérdésben is, aki Windows kedvelő, az csak nagyon ritkán fog tartósan más rendszert használtatni, és nyilván fordítva is igaz, mert mindnek megvannak a sajátosságai. Azt állítani hogy a W7 "nem sokkal fejlettebb" nagyjából annyi a különbség mint a régebbi viccből ismert Trabant és a Rolls-Royce között. "Microsoft hamarosan bekeményít ami a tört Win 7-eket illeti" - A Windows az idők kezdete óta küzd és mindent megtesz azért, hogy védje termékeit, csak úgy mint szinte az összes többi (valamirevaló) szoftvert készítő. És most őszintén nézzünk szét, hol tart a dolog. Ami értelmes, az mind megtalálható, bárki számára használható formában a warezokon. Ezt legfrappánsabban kifejezve, talán a Dativus-t feltörő crack egyik verziójánál találtam meg, valahogy így fogalmazott: "az a szoftver amit nem törnek fel, az azt sem éri meg, hogy megvedd" Ja.... a fenti kérdésre is reagálva ezrek töltik le, egy-egy operációs rendszer tört verzióit. Több, a kérdésre válaszoló user után is ez látszik majd a szavazáson, és hányan másolják ezt tovább, fogalmunk sincs. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Április 24, 2010 Author Share Posted Április 24, 2010 Azért az közel sem igaz, h. a win7 csak annyit mutatna fel. Látom belőled se a tapasztalat, hanem csak az elfogultság beszél. Ne humorizálj A microsoft már a 3.11 óta csak bekeményít és beszél, h. na majd most feltörhetetlen lesz, de a gyakorlatban mindig minden op. rendszer azonnal fogyasztható lett a nagyközönség számára is Nem. Én soha nem szoktam humorizálni te srác. Csak tényekre támaszkodom! http://www.ipon.hu/hir/windows_7_aktivacio_bekemenyit_a_microsoft/10910 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
buffoon Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Jaj hát a cikk adatit is kéne néha nézni. Szerző: J.o.k.e.r Dátum: 2010.02.12 12:01 Az új vizsgálórendszer február 18-tól van! KB971033, ez az eredetiség ellenőrző frissítés. Az eredményességét ezek után bárki könnyedén kitalálhatja. Na most mond hogy mire támaszkodsz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gyuszi02 Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Attól hogy régi hír, még tény. Benézte a dátumot, előferdül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom624 Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Nem azt Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
iidavid Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Winfosért pénzt ki nem adnék, amúgy 7-et használok én is, és nekem jobban bejön mint az XP, pedig csak egy véletlen folytán telepítettem fel, igaz h szokni kell de tetszik! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjSharker Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 netről töltöt,aktivált,ugyanolyan mint az eredeti,számomra nem éri megvenni ha leis lehet tölteni és ugyanolyan jó is szóval felesleges pénz kidobas,van annak a pár 10ezernek jobb helye is minthogy megveygem a xp-t vagy a seven-t Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chryss Voller Posted Április 25, 2010 Share Posted Április 25, 2010 Eredeti, a géppel együtt kaptam. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
warezking Posted Április 26, 2010 Share Posted Április 26, 2010 Netről letöltött, aktivált! Jó ez nekem, semmi baj sincs vele szerintem! Amúgy XP-t használok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malacka_92 Posted Április 26, 2010 Share Posted Április 26, 2010 nem. töltöttem netről. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szili_x14 Posted Április 27, 2010 Share Posted Április 27, 2010 Nem, egy barátom adott egy XP cd-t én meg lemásoltam magamnak. Egész jó, mert az eredetiség ellenőrző nem fog ki rajta Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 27, 2010 Share Posted Április 27, 2010 Nem használok win7-et és nem is fogom megvenni. Nekem megfelel az xp és annak vételét sem szándékozom egyelőre. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Április 27, 2010 Author Share Posted Április 27, 2010 Pedig egyre olyan több program jelenik meg ami bojkottálja az XP támogatását.Így ideje lesz váltani. Amúgy meg soha nem voltam WIN fan de ez a hetes elég korrekt lett. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert75 Posted Április 27, 2010 Share Posted Április 27, 2010 Sziasztok. Én azon a véleményen vagyok, hogy inkább megvettem a jogtiszta XP prof. szoftvert, minthogy attól keljen rettegnem, mikor dob ki a Microsoft egy újabb "ellenörző" kiegészítést, ami megbéníthatja a gépünket. (márcsak a munka miatt is szükséges a jogtisztasága) Már tervezgetem a Win 7 megvásárlást is, de elötte nagy valószinüséggel én is ki fogom próbálni az egyik új, végleges "tört" verziót csak a kíváncsiság végett. A "bulding" verzót már teszteltem annó, és elég korrektnek találtam. Természetesen mindenki más véleményen van, és ez így van rendjén. Nem kell ócsárolni a másik oprendszert, a mások véleményét. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bubo_Cupropenis Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 Én akkor nem szállnék be a vitába, hanem az eredeti kérdésre/szavazásra válaszolnék: Nekem jogtiszta van, mert a laptoppal együtt adták a boltban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackLunar Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 Jóvicc volt emberek, méghogy eredeti XD majd pont erre lesz pénzem inkább veszek ruhát vagy valami szépet barátnőmnek . Letöltöm aktíválom azt ennyiii megvan oldva Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 természetesen Nem (Letöltöttem netről és aktiváltam.) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABTeam2008 Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 Jogtisztát, Windows 7 Home Premium 32bit Magyar OEM Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
StandoFF Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 A Windows 7 szerint jogtiszta, de én mintha úgy emlékeznék hogy a netről szedtem le. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szaby59 Posted Június 17, 2010 Share Posted Június 17, 2010 Jogtiszta, MSDNAA Win 7 pro, amúgy Win Vista HP is jogtiszta. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kivagyokén Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Jogtiszta XP, Vista. a Vistát nem használom... Nem túl jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szergej77 Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Jogtiszta, de nem vettem, kaptam, MÁV-os XP. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaire Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Jogtiszta Windows 7-t használok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gubec00 Posted Július 11, 2010 Share Posted Július 11, 2010 Jogtiszta... Egyetemtől kapunk licenszet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts