hankock Posted Április 23, 2010 Share Posted Április 23, 2010 (edited) Eredet (Inception) http://www.youtube.com/watch?v=7DwuVKfjctk http://www.youtube.com/watch?v=S3XzUYd6nrU Tartalom: Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) képzett tolvaj, a legjobb az “extrahálás” veszélyes művészetében, azaz titkokat lop ki az emberek elméjéből, akkor, amikor az a legsebezhetőbb: álmukban. Cobb különleges tehetsége az új világ egyik legkeresettebb ipari kémévé tette őt, de drága árat fizetett érte: mindent elveszített, amit valaha szeretett és folyamatosan veszély fenyegeti az életét. Legújabb megbízása azonban megváltást hozhat az életébe – visszakaphatja régi életét, ha teljesít egy merőben szokatlan küldetést, profi csapatával együttműködve most nem eloroznia kell egy emléket, hanem épp ellenkezőleg: beplántálni egyet a célszemély agyába. Hiába azonban a gondos tervezés, az ellenfél ezúttal úgy tűnik, minden lépésüket előre tudja… Rendező: Cristopher Nolan Szereplék: Leonardo DiCaprio, Ken Watanabe, Michael Caine Gyártó: Warner Bros. Pictures a videókat nem, tudtam beágyazni mert le vannak tiltva filmdroid/index/port Módosította Május 5, 2010 hankock 1 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 8, 2010 Author Share Posted Május 8, 2010 Kijött az új előzetes Nagyon cucc lett http://www.youtube.com/watch?v=QNz1edBioO0 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 8, 2010 Share Posted Május 8, 2010 Hát az új trailer valami lélegzetelállító Idáig, meg odáig vagyok miatta, egyszerűen nem bírok betelni vele, Nolan megint alkotni fog, az az érzésem Csak ne lenne olyan messze az a július 22 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 Törölték a trailert:( Számomra az év legjobban várt filmje.... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 http://www.traileraddict.com/trailer/inception/theatrical-trailer Itt megy rendesen. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
flakeless Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 Ezer Hála!AWESOME!És yeah Cillian Murphy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 22, 2010 Author Share Posted Május 22, 2010 Egy 1 perces jelent: name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 23, 2010 Author Share Posted Június 23, 2010 Újabb előzetes: http://www.dailymotion.com/video/xds6ef_the-playlist-inception-character-tr_shortfilms#from=embed Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Július 6, 2010 Author Share Posted Július 6, 2010 Reklámok: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.andi Posted Július 6, 2010 Share Posted Július 6, 2010 16 nap van még a magyar bemutatóig!!!!kötelező lesz moziban nézni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 nah megnéztem egész jó film de az idő eltelése kicsit bonyolult de a végén megértettem! XD az eleje kicsit sablonos alig történik vmi de amikor már a repülőn vannak onnantól kezdve nagyon jó a film! plusz nagyon látványos is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
spájz Posted Augusztus 4, 2010 Share Posted Augusztus 4, 2010 Sok jót rebesgetnek róla de még nem láttam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Augusztus 22, 2010 Share Posted Augusztus 22, 2010 A film hatalmas alkotás! Remekül felépített történet, szinte minden "furcsaságra" megvan a logikus magyarázat, zseniális színészek... mi kell még? Egyvalami viszont érdekelne (akik látták a filmet, azok válaszoljanak) : SPOILER Mondják ugye, ha egy személy totemjét valaki más fogja meg, akkor az tárgy (úgymond) használhatatlan lesz. Na most, amikor Cobb és (az öreg) Saito a váróban vannak, akkor az öreg megpörgeti Cobb totemjét. Később Cobb, amikor a gyerekeinél van és ő is megpörgeti, akkor a búgócsiga billeg, de nem dől el. A lényeg, hogy a végén Cobb a valóságban találkozik a gyerekeivel vagy csak álmaiban? SPOILER vége Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tartaros_94 Posted Augusztus 28, 2010 Share Posted Augusztus 28, 2010 SPOILER Mondják ugye, ha egy személy totemjét valaki más fogja meg, akkor az tárgy (úgymond) használhatatlan lesz. Na most, amikor Cobb és (az öreg) Saito a váróban vannak, akkor az öreg megpörgeti Cobb totemjét. Később Cobb, amikor a gyerekeinél van és ő is megpörgeti, akkor a búgócsiga billeg, de nem dől el. A lényeg, hogy a végén Cobb a valóságban találkozik a gyerekeivel vagy csak álmaiban? SPOILER vége SPOILER Pont ez a lényege, hogy nem derül ki, néztem egy-két fórumot és hatalmas szócsaták mennek erről hogy most akkor mi is lett a vége. Nos igen, ez is egy érdekes gondolat, hogy mivel Saito megfogta a pörgettyűt, így már ismeri és át tudja verni vele Cobb-ot, de felvetődik a kérdés hogy miért tenne ilyet. Lehet érvelni mindkét elmélet mellett, elvégre a gyerekei ugyanott és ugyanabban a pózban és ruhában vannak mint az emlékeiben, viszont a pörgettyű valóban megremeg egy kicsit. Ez olyan "sosem derül ki" kategória, szerintem pont ettől jó, hogy még a befejezés is elgondolkodtat. SPOILER vége Én 2x néztem meg moziban a filmet, most tervezem harmadszor is, egyszerűen zseniális az egész. Nolan meg egy hatalmas zseni, és egy szerencsés ember, amiért ilyen hatalmas fantáziával áldotta meg a sors. Nagyon rég vettem már DVD-s filmet de ez tuti vétel, aki még nem látta az semmiképp ne hagyja ki. Pár év múlva tuti hogy ciki lesz ha az ember egy filmes társalgásba kerül és nem ismeri ezt a filmet. Epic, nincs rá jobb szó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hubertus12 Posted Augusztus 28, 2010 Share Posted Augusztus 28, 2010 életem legjobb 2:30 óráját töltöttem a moziban. nagyon jó film lett. amikor láttam a trailer-t azt hittem valami átlagos film , de amikor elkezdődött.....nem akartam abbahagyni a nézést. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Augusztus 28, 2010 Share Posted Augusztus 28, 2010 SPOILER Pont ez a lényege, hogy nem derül ki, néztem egy-két fórumot és hatalmas szócsaták mennek erről hogy most akkor mi is lett a vége. Nos igen, ez is egy érdekes gondolat, hogy mivel Saito megfogta a pörgettyűt, így már ismeri és át tudja verni vele Cobb-ot, de felvetődik a kérdés hogy miért tenne ilyet. Lehet érvelni mindkét elmélet mellett, elvégre a gyerekei ugyanott és ugyanabban a pózban és ruhában vannak mint az emlékeiben, viszont a pörgettyű valóban megremeg egy kicsit. Ez olyan "sosem derül ki" kategória, szerintem pont ettől jó, hogy még a befejezés is elgondolkodtat. SPOILER vége Értem, köszönöm az infót! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 Ma néztem meg a filmet a moziban, de annyira nem nyűgözött le. Az alapötlet tényleg jó, a színészgárda se rossz, a látvány is nagyon ott van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 4, 2010 Share Posted Szeptember 4, 2010 Aki szerint ez egy rossz film az....nem tud semmit. Az Avatart minden téren kenterbe veri.Az utóbbi idők legjobb filmje.Mindvégig élvezetes.Pont. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 Nem mondtam, hogy rossz film. Csak azt, hogy nem nyűgözött le annyira, mint hittem, hogy fog. Az viszont biztos, hogy jobb, mint az Avatar. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 5, 2010 Share Posted Szeptember 5, 2010 Nem is rád gondoltam.Csak úgy összességében. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Szeptember 14, 2010 Share Posted Szeptember 14, 2010 Aki szerint ez egy rossz film az....nem tud semmit. Helyesbítek: igénytelen! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kr@sstheon1y Posted Szeptember 14, 2010 Share Posted Szeptember 14, 2010 Pont mást akartam a pontok helyére írni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
I.Am.Ghost Posted Szeptember 14, 2010 Share Posted Szeptember 14, 2010 SPOILER Mondják ugye, ha egy személy totemjét valaki más fogja meg, akkor az tárgy (úgymond) használhatatlan lesz. Na most, amikor Cobb és (az öreg) Saito a váróban vannak, akkor az öreg megpörgeti Cobb totemjét. Később Cobb, amikor a gyerekeinél van és ő is megpörgeti, akkor a búgócsiga billeg, de nem dől el. A lényeg, hogy a végén Cobb a valóságban találkozik a gyerekeivel vagy csak álmaiban? SPOILER vége Inkább a valóságban látta viszont a gyermekeit. Hiába ismeri azt a tárgyat Saito ha nem ő volt az aki álmodott. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Szeptember 14, 2010 Share Posted Szeptember 14, 2010 I.Am.Ghost: nem a tárgy ismeretére gondoltam, hanem arra, hogy ha valaki "idegen" fogja meg (függetlenül attól ki álmodja az álmot) Cobb (vagy akárki más) totemjét, akkor az használhatatlan lesz. Kr@sstheon1y: én ezt írtam volna! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
IanStuart Posted Szeptember 14, 2010 Share Posted Szeptember 14, 2010 Bennem is felmerült, hogy mivel Saito megfogta Cobb totemjét, ezért esetleg az már nem úgy működik, ahogy neki kell(értsd jól, nem dől el). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Így fog kinézni az Eredet a polcunkon Lehullt a lepel az Eredet-DVD magyar borítójáról, sőt, egy exkluzív BD-kiadvány képével is szolgálhatunk. A karácsony előtti bevásárlások során minden bizonnyal az Eredet lesz az egyik legnagyobb vetélytársa az Avatarnak. A DVDExtra megszerezte a ProVideótól a 95%-ban befejezett borítóját Christopher Nolan Eredet (Inception) című filmjének. A film december hatodikán jelenik meg hivatalosan hazánkban DVD-n és BD-n - egyelőre csak az utóbbi várható fogyasztói ára ismert, 6990 forint. Míg azt egyelőre nem tudni, hogy a DVD-változatból lesz-e gyűjtőknek szánt, exkluzív csomagolású verzió, a Blu-ray-ből biztos lesz, illetve volt, hiszen az Xpress online DVD-boltban lehetett előrendelni 16 990 forintért egy aktatáskás változatot, limitált példányszámban. Az Eredet nem csak Amerikában és nemzetközileg volt hatalmas siker, hanem idehaza is, így várhatóan a DVD is az év egyik legkelendőbb árucikke lesz. A scifi nem kevesebb, mint 13 hetet tartózkodott a hazai heti top10-es listán, s év végére a 450 ezres nézőszámot is elérheti hazánkban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted November 7, 2010 Author Share Posted November 7, 2010 Már alig várom decembert Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
theftman Posted November 14, 2010 Share Posted November 14, 2010 Nem mondtam, hogy rossz film. Csak azt, hogy nem nyűgözött le annyira, mint hittem, hogy fog. Az viszont biztos, hogy jobb, mint az Avatar. ezzel egyet értek. számomra nem volt akkora durranás mint ahogy sokan leírták, de attól függetlenül nagyon tetszett de nem hagyott maradondót bennem 9.5/10 simán Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mort Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Szerintem jó film, bár kicsit kusza a történet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted December 27, 2010 Share Posted December 27, 2010 Szerencsére én úgy néztem meg, hogy előtte nem sokat hallottam róla, azt gondoltam, valami átlagos akciósakármi... De jó nagyot kellett csalódnom pozitívan! Számomra az egyik legjobb film. A történet nem olyan egyszerűen érthető, de épp ettől jó, hog nem egy összecsapott lók@ki az egész (mint sok más film a mai piacon). A látvánnyal sincs semmi gond. Áááá, meg kell néznem újra!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts