tomi82 Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Köszönöm szépen Nektek, hogy újra megleptetek minket egy igen színvonalas magazinnal. A februári lapszám is nagyon tetszett, különös tekintettel Cesc18 Avataros boncolgatására - végre valaki, aki nem pocskondiázta, hanem mindvégig tényfeltáróan, mindent igényt kielégítve írt a műről - és az újdonságokra, friss DVD, BLURAY ajánlókra. Már nemsokára lent lesz a márciusi lapszám is, még pár perc, nagyon várom... Csak így tovább! Köszönettel: tomi82 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkerboy Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Wow, de vagány lett az új design. Nagyon tetszik. + Sokkal könnyebben olvasható mint a múltkori lapszám mert az elrendezése is sokkal kifinomultabb. Gratula a dizájn készítő(i)nek, öröm lesz olvasni. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted Március 3, 2010 Share Posted Március 3, 2010 Tetszik a magazin. Sok jó kis dolgot lehet megtudni belőle .Csak így tovább!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Profi lett! Csak így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
skiny Posted Március 4, 2010 Share Posted Március 4, 2010 Gratulációm az összes szerkesztőnek, színvonalas az újság.Alig vártam az új számot. Rejtvény jó ötlet volt:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farsipapa Posted Március 7, 2010 Share Posted Március 7, 2010 Hali! Én is gratulálok az összes cikkírónak! Nagyon jók vagytok! Élvezet végiglapozni - még ha kattintgatva is teszem azt - az újságot! Örülök, hogy veletek dolgozhatok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloksma Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Ej-ha, a mindenit, hiiijnye, ez igen, nem semmi, és még sorolhatnám. Gondoltam, hogy jobb lesz, mint az előző, de hogy ennyivel... Szerintem NAGYON jóra sikerült. A design nagyon tetszik. Jól néz ki és mégis tökéletesen olvasható. A tartalom is nagyszerű. 1-2 hiányzó szóközön kívül nem is találtam benne hibát. Kiváló munka, le a kalappal. Köszönjük szépen! Csak így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Nem akartok másból is csinálni magazin-t? Például játékok... Abban benne lennék van egy kisebb csapatom... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Szólj az ottani moderátornak, hogy ilyet szeretnél, és kérd meg, hogy engedélyezze. Ha hozzájárul, akkor már csak írni kell, meg szerkeszteni. És betartani az előre megadott határidőt... Szerk.: Vagy írj nekem egy privát üzit, amiben leírod mire is gondoltál pontosan, hogyan néz ki az elképzelésed. Aztán javasolok, adok tanácsot, és ha úgy van, akkor az adott moderátor elé már egy kész tervvel tudsz odaállni. Szerk.2: Úgy látom, t17t megelőzött... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
neeo9v2 Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Köszönöm t17t-vel már egyeztetek Szerk: nem jelenti azt hogy lesz iylen magazin!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
drix Posted Március 9, 2010 Share Posted Március 9, 2010 Hát nem is tudom mit mondjak, remek ez az újság ötlet nem tudom mióta van de nekem még csak most tűnt fel. Szerintem jó ötlet a játékújság is, sok sikert a munkához. Remélem jó lesz az újság. Előre is Köszi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancsal Posted Március 9, 2010 Share Posted Március 9, 2010 köszönöm szépen a második számot (is)! a grafika tényleg sokat fejlődött, gratulálok, engem leginkább a színvonalas írások, kritikák ragadnak meg. igazán profi munka. ja és jó ötlet a meglepetés-link, kedves gesztus! várom a következőt! :-) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloksma Posted Március 9, 2010 Share Posted Március 9, 2010 Szerintem a játék magazin elég fölösleges. A mozi magazin azért is jó, mert ilyen témában nem nagyon lehet kapni jó magazinokat. Játék magazin van több is. Szerintem a GameStar és PC Guru majdnem minden igényt kielégít, mellé még van egy csomó netes oldal is. Aki meg nem akar érte pénzt adni, az úgyis le tudja tölteni a szkennelt verziót pár nappal a megjelenés után. Egyébként a filmbuzi tényleg jó oldal. Én is rendszeres olvasója vagyok. Szerintem ha meg tudnátok beszélni velük, hogy dobjanak fel 1-2 post-ot a magazinról, az kicsit növelné az olvasók számát Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Március 9, 2010 Author Share Posted Március 9, 2010 human labilis lelkiállapotát tekintve ez kizárt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 A Sandra Bullock-os rész jó volt megint (ahogy múltkor Eastwood lett bemutatva) és A szállítmánnyal is egyetértek, valóban büszkék lehetünk rá, hogy egy magyar ilyen sokra vitte. A What Just Happened-et pont mostanában akartam leszedni, de inkább kihagyom. A TDK kritkának nagyon megörültem, csak 41 pont? Szerintem az kevés Az Avatar-os-sal egyetértek, de sztem még a cégvezető is jó volt (am csak az én szememet zavarta a kék alapon fehér?) Bucmac megint jól megasztmondta, egyetértek, örüljünk, hogy tudunk letölteni! Csak azzal a szabállyal van problémám, hogy nem lehet egy szavas köszönömöt mondani, ugyanis azokból van a 40%-os figyelmeztetésem. Na mindegy, én mindig hálálkodok, ha egy régóta várt filmre akadok és tényleg elég zavaró, amikor vannak olyanok, akik olyanba kötnek bele, ami le van írva a szabályzatban. Nohát a netes oldalak közül én inkább ajánlanám a filmdroidot, sokkal barátibb a hangulat és lényegében ugyanolyan gyors ott is az információáramlás. És ott senki sem labilis érzelmileg, aki meg igen, az általában hamar elhagyja a blogot. Utoljára pedig köszönöm a meglepetés letöltést, szedem is már le ezerrel! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Az újság nagyon jó,sok infót meglehet tudni várom a következő számot. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnar Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 bár még épp csak beleolvastam, nem bírom tovább, le kell írnom a véleményem. azt kell mondanom, meglepődtem... amit eddig láttam, az zseniális. külön ki kell emelnem a Ritkaságok rovatot, mert szerintem ilyennel még nem találkoztam. alapvetően print jellegű lapban nagyot tud dobni egy kis online fűszer. másrészt azt hiszem először olvastam olyan avatar kritikát, ami nem csak az erősségeket emelte ki (vagy éppen csak azokat hanyagolta). itt sikerült megtalálnotok a tökéletes középutat (bár én a látványt sem értékelem annyira). bucmac interjúja után pedig azonnal reagálni szerettem volna. nem vitatkozni, csak egy másik szempontot is felvetni. ez nálam azt jelenti, hogy volt értelme a cikknek és nem csak átfutottam rajta, mert épp nem volt jobb dolgom. szóval a véleményem összefoglalható majdnem egy szóba: mégmégmég!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Ha reagálni szeretnél az interjúmra, akkor tedd meg pü-ben (MINDEN OLVASÓI RAKCIÓRA SZÜKSÉGÜNK VAN), vagy pedig várd meg a következő számot, azt hiszem, abban a másik szempontot is boncolgatom majd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Március 15, 2010 Share Posted Március 15, 2010 Valamint ha arra az 'interjúra' reagálsz, akkor a privát engem is érdekel. (Légyen az bár kritika, más szempont, vagy egyetértés) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ragnar Posted Március 17, 2010 Share Posted Március 17, 2010 egyelőre nem megy pm senkinek, mert inkább megvárom a következő számot. kíváncsi vagyok, azzal mennyire tudok azonosulni. időközben végigolvastam az újságot, és tényleg nem tudok belekötni! csak így tovább és köszönjük a fáradozásaitokat!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mate.kletner Posted Április 1, 2010 Share Posted Április 1, 2010 nagyszerű lett az áprilisi szám ,és köszi a lehetőséget fiúk,hogy írhattam ,nagyon boldog vagyok Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niet Posted Április 1, 2010 Share Posted Április 1, 2010 Ismét remekbe szabott lett! "Rákos a Róma sorozat főhőse" Andy Whitfield, nem a Spartacus Blood and Sand főszereplője? 'Róma sorozat'? http://www.imdb.com/name/nm1813878/ Hihetetlen, Dexter után ő is... jelenlegi négy legjobb sorozat között szerintem pedig ez a kettő lazán ott van... Reméljük mielőbb legyőzik, s jöhet a folytatás is majd! Köszönöm az újabb izgalmas havi olvasmányt! Az újság egyre kiforrottabb, egyre szebb... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szögecs Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Köszönöm szépen! nagyon jó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 nekem tetszik a magazin,sok filmekkel kapcsolatos,érdekes dolgot megtudhatunk!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Egyre színvonalasabb, szuper lett ez is! Igaz, a 70-es lista némelyik osztályzása elég "érdekes" lett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
killmaster Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 A márciusi kiadás magasra tette a mércét, és bizony szerény véleményem szerint az jobban sikerült! Valahogy az áprilisi szám nekem nem volt akkora durranás! Ez a filmajánlós lista olyan, mintha a diákokat kérdeznétek meg arról, mi a kedvenc tantárgyuk... A kritikákon enyhén mosolyogtam, amikor olyasmiket olvatam, hogy felejthető első rész, meg nincs története egy filmnek, talán a kritikát író személy nézze meg még egyszer az alkotást! Izlések és pofonok tudom eltérőek, na de ennyire ne bagatelizáljunk le valamit, ami mondjuk a többségnek jobban tetszik, mint a cikk irójának! Hiányoltam például a rejtvény oldalt, meg a mostani cikkek számomra olyan felejthetőek voltak! Lehet persze, hogy csak én érzem így, és többen rámcáfolnak majd, de ti kértetek őszinte kritikát! Csak azért nem írom le valamiről, hogy jó, mert imponálni akarok bárkinek is! Persze volt olyan része is az újságnak, ami tetszett, jobb részt az újság utolsó harmada! Ettől függetlenül maradok továbbra is "kritikus" olvasótok, lehet egyszer én is kedvet kapok az íráshoz, és küldök nektek egy-két saját kritikát, bár addig még sok víz lefolyik a Dunán... ;) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jozzy Posted Április 3, 2010 Share Posted Április 3, 2010 Sziasztok, én is szeretnék gratulálni az lapotokhoz ! Nekem több rovat is tetszik (filmes bakik, moziajánló stb.). Technikai cikkeket olvasnék még többet. Pl. érdekelne egy rövidebb leírás a BluRay formátumról esetleg a file formátum konvertálásokról. Horror film rajongóként szívesen vennék egy TOP10 horror film összeállítást (hasonlóan a western listához). Csak így tovább gyerekek ! Ügyesek vagytok ! Köszi ! Jozzy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
David880225 Posted Április 3, 2010 Share Posted Április 3, 2010 Nagyon jó lett az áprilisi lap is! Egy észrevétel: Az 5. oldalon írtátok ,hogy ,Rákos a Róma sorozat főhőse' ! A hír igaz, csak éppen a Spartacus c. sorozat főhőséről van szó!.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farsipapa Posted Április 3, 2010 Share Posted Április 3, 2010 Valóban! A kép is stimmel és a név is, de nem a Rómában szerepel! Köszönjük az észrevételt! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 3, 2010 Share Posted Április 3, 2010 Végső soron ez az én hibám, ezért én kérek elnézést, többször nem fog előfordulni , köszi hogy észrevettétek - tévedni emberi dolog Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts