lzprince Posted Február 2, 2010 Share Posted Február 2, 2010 Gratulálok! Kezdésnek ez bizony jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
szögecs Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 köszönöm, ászok vagytok! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
kancsal Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 gratulálok az újsághoz, szép dolog volt összehozni! csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bekuci30 Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Köszönet érte.Csak így tovább. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
smali Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 Háááát,nem semmi lehetett összehozni ezt.Nagyon profi! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
thepetyko Posted Február 3, 2010 Share Posted Február 3, 2010 ez tényleg Profi meló! Respect nektek! csak így tovább Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
cssaszi Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 KÖSZI MINDENKINEK,SZERINTEM KIRÁLY AZ ÚJSÁG!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mate.kletner Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 ez tényleg profi munka volt fiúk csak így tovább!!!!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vass Gábor Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Nem működik az oldal, nem lehet letölteni az újságot miért? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Nálam megy. Icipicit lassú, de folyamatosan elérhető. Majd ha úgy látjuk, van sikere a magazinnak, jön egy jobb honlap is! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
janikalacika Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 szép munka. köszönöm. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
gordi722 Posted Február 4, 2010 Share Posted Február 4, 2010 Sziasztok! Nagyon tetszett az újság ügyesek vagytok nagyon. Legjobban a filmes viccek rész tetszett légyszi ezt a rovatot folytassátok majd A pontozáson lehet egy kicsit változtanék , mert azért szerintem a 2012 nem volt olyan rémes film . A színészi játék legalább egy jó 4-est érne szerintem és a történet is megérdelne egy 5-öst. Ennyire utáljátok ezt a filmet ?? Köszi a Blu-ray kontra Dvd részt tetszett hogy teljesen őszinte volt a hangvétele. Csak így tovább én biztos állandó olvasótok leszek Üdv: Gordi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lexluthor Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 Nagyon jó lett az újság! Már ezentúl a VOX-ot se kell vennem! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobosKA Posted Február 5, 2010 Share Posted Február 5, 2010 Gratula nektek! Szuper! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagusenka Posted Február 6, 2010 Share Posted Február 6, 2010 Köszönet Nektek valami újért! Az indítás kiváló! S mivel a szállóige szerint: -"Minden kezdet nehéz!" Szerintem érdekfeszítésben ezt már csak fokozni lehet Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Február 6, 2010 Author Share Posted Február 6, 2010 Sziasztok! Nagyon tetszett az újság ügyesek vagytok nagyon. Legjobban a filmes viccek rész tetszett légyszi ezt a rovatot folytassátok majd A pontozáson lehet egy kicsit változtanék , mert azért szerintem a 2012 nem volt olyan rémes film . A színészi játék legalább egy jó 4-est érne szerintem és a történet is megérdelne egy 5-öst. Ennyire utáljátok ezt a filmet ?? Köszi a Blu-ray kontra Dvd részt tetszett hogy teljesen őszinte volt a hangvétele. Csak így tovább én biztos állandó olvasótok leszek Üdv: Gordi ha megnézed a cikk alján lévő nevet, akkor kérdésed átfogalmazhatod arra, hogy ennyire utálod a filmet? A válaszom pedig: nem, a filmet nem utálom, egyszerűen ennyit érdemelt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Február 6, 2010 Share Posted Február 6, 2010 Ne feledjétek! Nyereményjáték a 39. oldalon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
m-bryo Posted Február 6, 2010 Share Posted Február 6, 2010 Sziasztok, gratula. Elég jó lett de....... Milyen progiba csináltátok??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade11 Posted Február 6, 2010 Share Posted Február 6, 2010 330# az enyém GRATULÁLOK nagyon profi! Nem akarok belekötni a munkátokba csak gondoltam szólok h találtam 2 elgépelést és szeretném ha minél tökéletesebb lenne az újság: 23.oldal/ 2.sor/ téműjú ill. 23.oldal/ 8.sor/ agyalon amúgy nagyon jó lett, csak így tovább!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Február 6, 2010 Share Posted Február 6, 2010 Még túl is pontoztad Izprince Jó lett az ujság, további sikereket ! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobijo Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 Az újság remek ötlet és nagyon klassz lett.Köszönöm nektek sok munkátok lehetett vele. Csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaky6 Posted Február 7, 2010 Share Posted Február 7, 2010 Az újság nagyon jó lett.Köszönöm szépen nektek .Már várom a többit is. Csak így tovább! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loyer Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 sziasztok, többször próbáltam az első számot letölteni, a nulladik lejött az első nem. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
loyer Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Ugy tudtam letölteni, hogy bemásoltam a böngészőbe ezt a hivatkozást, mert a direktlinkből csak üres lap jelent meg. Köszönet az alkotóknak. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Esetleg a főoldalon jobbklikk a februáron, és mentés másként! Szerk.: 10 perc szünet, felteszem rar-ban, hogy könnyebben betöltődjön, meg könnyebben le lehessen tölteni! Kész! Csak simán rá kell kettintani a számra, és elő is ugrik a letöltési ablak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
chngdname Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Gratulálok az újsághoz. Nagyon jóóóó! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby Doo!! Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Jóóóóó GooD JoB grat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shyllard Posted Február 8, 2010 Share Posted Február 8, 2010 Nagyon jó az újság, csak így tovább, várom a következő számot! Kiemelném mik tetszettek a legjobban: -A Remény rabjai kritika jó volt, bár azzal vitába szállnék, hogy a legjobb King-adaptáció. Ugyanis ott van még a Halálsoron is, amit szintén Darabont rendezett és az is hasonló mélységű alkotás -A 2012 képi világa szerintem meg van 10/10. Továbbá a 2009-es év legjobb vígjátéka! Láttam már többször is és mindig szakadok a röhögéstől. Izprince reálisan osztályozta le sztem. -Dextert már két hete nem láttam, illetve olvastam. t17t nagyon jól meghozza hozzá a kedvet! -Imádom Eastwood-ot, jó volt róla olvasni (hasonló legyen a következő számban is, de ott is csak valaki nagy öreggel) -A Pirateclub Film-díjat jövő hónapban osztjátok ki? -A DVD VS Blu-Ray rész nagyon jó volt! Én még mindig a DVD-híve vagyok, szoktam is rendesen keresni a nagy kedvenceknek a normális, sok extrás változatát (mert meg lehet őket találni, csak kell egy kicsit keresni) -Pókember bakikat nem olvastam el, mert mind a 3 rést egy nagy baki. Szóval csak így tovább, jó az újság nagyon! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloksma Posted Február 9, 2010 Share Posted Február 9, 2010 Csak gratulálni tudok. Nekem nagyon tetszik. 1-2 helyen még kilóg a szöveg a dobozból, és akadnak elgépelések, de ezt könnyen feledtetik a jól megfogalmazott cikkek, és a gondosan összeválogatott tartalom. Esetleg még a betűtípusok lehetnének picit változatosabbak. Mivel ez az első szám, gondolom a többi még ettől is jobb lesz. Én már várom. Csak így tovább, jó munkát! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bucmac Posted Február 9, 2010 Share Posted Február 9, 2010 Köszi! A kemény mag erősen maximalista, tehát tuti fejlődni fogunk! Próbáljuk a hibákat kiküszöbölni. Elsősorban a helyesírásra gondolok. Mivel nem egy kitaposott ösvényen járunk, sőt mégcsak ösvény sincs, így mi próbálunk a dzsungelben egy utat kialakítani. Személyes véleményem pedig az, hogy ez az év még a tanulással fog elmenni. Fejlődni kell, fejlődni fogunk. Garantálom. Egy fentebb felvetett kérdés: "A Pirateclub Film-díjat jövő hónapban osztjátok ki?" Ki van osztva, lásd a 39. oldalt, azt hiszem. Az ovlasók is szavazhatnak a 40. oldal alapján, és nyerhetnek ezáltal! Részletek a magazinban. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts