memphis1985 Posted Április 1, 2007 Share Posted Április 1, 2007 Mivel még nincs ilyen topic ezért csináltam egyet!!!Gondolom mindenkinek vannak durva autós történetei,hát itt megoszthatyuk ezeket egymással!!Akkor kezdeném is,bár volt jó pár érdekes eset,de az egyik kedvencem amikor olaszországban voltunk az egyik legjobb spanommal.Autózgatunk szépen hazafelé,mikor utolérünk egy Ferrari 360-at!! Stillszerüen olasz rendszám öreg tata a volánnál,és masszívan tartja a 80-at!!!Há kérdem zotyát,nem nyomjuk le???? Aszondja "de"!!!(Mi egy 1.5 82LE Daewoo Lanos-al voltunk) Vissza kettő,padló sávváltás és kitörtünk mint malac az ólból!!Fater nem reagál semmit marad 80-nál majd mikor már majdnem elhaladunk mellette Ránéz a gázra azt a ferrari irgalmatlan hangok kiséretében,eltép jobbról!!!! Akkor leesett a fejünk!!!! Majd ismét beállt 80-ra de akkor már nem próbálkoztunk!!!!! Na most ti jöttök!!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomirad Posted Március 20, 2008 Share Posted Március 20, 2008 Hát egy picit régi a topik és senki nem írt A legjobb amikor 10-12 éves koromba voltam gokart versenyen és 4. lettem Elsőnek ültem gokartba Utánna volt pár kisebb és ma hogy haverommékkal drifteltünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
DriftKing Posted Március 22, 2008 Share Posted Március 22, 2008 ma a Drift Taxi a Carstyling Show-n... Skyline utasülésén... felejthetetlen élmény Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
asbi Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 szilveszter este, hóesés, alig pár autó az utakon.. nagyon adta az íveket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sárkánymester784 Posted Március 23, 2008 Share Posted Március 23, 2008 Hali Hááát én mint karosszérialakatos tudnék mesélni...(illetve most még csak tanuló de már végzős és láttam 1-2 dúrvát) meg hát igen nagyon durva dolgot tud csinálni egy kivilágítatlan fa amelyik csak úgy kiugrik az útra este... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armin Fan Posted Március 25, 2008 Share Posted Március 25, 2008 szilveszter este, hóesés, alig pár autó az utakon.. Igen eddig stimmel... csak minket szánkóval húztak kocsi után..de ütős volt Szánkó drift.. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
czollnerg Posted Március 27, 2008 Share Posted Március 27, 2008 nekem most elég necces volt a havas élet... szépen ahogy illik minden parkolóba, kanyarba csapattam ki, és bezzeg mikor szépen lassan 20-25el megyek a nagy jeges uton akkor oldalrol fék nélkül persze hogy akkor jön a 60-70éves ladás emberke... én meg hogy ne menjek neki, néhány centi hijján belecsúsztam egy kisebb árokba ahol pont kiállt egy aknafedő vagy nemtom micsoda és a lökös oldalát benyomta illetve kiszakadt a rács. kocsi segge a levegöbe, se ki se be. aztán egy fabia huzott ki. jövöre 1es alapjáraton megyek majd mindenhol:) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
$$$Lacika$$$ Posted Augusztus 1, 2008 Share Posted Augusztus 1, 2008 Mi egy smart kocsival mentünk 130-al jogsi nélkül. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts