mirage023 Posted Március 27, 2010 Share Posted Március 27, 2010 Sziasztok! Először is lehet, hülye kérdés, de több fórumon is olvastam a Silent Hill-ről. Szinte mindenki azt írta, hogy többször meg kell nézni, hogy megértsük a filmet. Na én ezt megtettem, de sehogysem értek benne dolgokat. Esetleg valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a film végén hogy jön oda az a szögesdrótos jelenet? A másik pedig az, hogy miért nem úgymond "egy sikban játszódik a történet". A kislány és az anyja valamint a férje ugye ugyanott vannak, de mintha mégsem, illetve, hogy a végén miért maradnak a "ködös síkban" miért nem térnek vissza normálisan. Lehet hülyekérdések, de nem tudtam rájönni ezért kérnék kis segítséget! Előre is köszönöm mindenkinek! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 28, 2010 Share Posted Március 28, 2010 SPOILEREK! Szerintem nézőpont kérdése, hogy fogod fel. Állhatsz úgy is hozzá, hogy az alternatív világban rekedtek, mert Alessa azt akarta, hogy ott maradjanak. A másik, ami szerintem reálisabb: A film elején a karambolnál meghaltak a szereplők. Cybill a rendőrnő is elesett, megtalálják a motorját, valószínűleg ő is belehalt az esésbe. A város a tűzben szintén "meghalt" a benne levő nyugtalan lelkek a "szektások", a teremtmények pedig szimplán a félelmek kivetülései. Igaz, ezeket nem lehet megmagyarázni, de lehet gyártani teóriákat. Szóval szerintem meghaltak a főszereplők, ezért nem tudtak visszajutni az "élő" világba. A szögesdrótos jelenet, meg Alessa bosszúja a gyilkosain, semmi több. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 28, 2010 Author Share Posted Március 28, 2010 Érdekes, nem rossz elgondolás. Erre nem igazán gondoltam, de éppen elfogadható, ellenben akkor ha meghaltak, miért nem találták meg a holttestüket? Ugy veszem észre, minden egyes válasz egy újabb kérdést vet föl! De köszönöm. Esetleg még valakinek nincs kedve megosztani az elgondolásait erről a filmről? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 28, 2010 Share Posted Március 28, 2010 Azért nem találták meg, mert ott lényegében nincsenek holttestek. Elnyeli az alternatív világ, kvázi eltűnnek a ködben. Amúgy valóban sok a megválaszolatlan kérdés és sokat meg sem lehet magyarázni, de ez a játékban is így van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 28, 2010 Author Share Posted Március 28, 2010 Értem. Köszönöm. Végülis, nem egy lehetetlen magyarázat igazad van. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriot Posted Március 30, 2010 Share Posted Március 30, 2010 Ezek jó kérdések, én is számtalanszor megnéztem, nekem tetszik a film. A második részében remélhetőleg megmagyarázzák majd a dolgokat. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarm Posted Március 30, 2010 Share Posted Március 30, 2010 Ha lesz második rész, bár jó lenne! Amúgy kétlem, hogy bármit is megmagyaráznának. Egy új sztorinak viszont örülnék, mondjuk a játék második része alapján! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manfred von Richthofen Posted Május 22, 2010 Share Posted Május 22, 2010 Homecoming alapján nagyon jó lenne egy film bár már maga a játék egy film szinte tény h télleg sok kérdés marad megválaszoltatlanul a végére! :S de jó film Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquahunter Posted Augusztus 15, 2011 Share Posted Augusztus 15, 2011 Kiváló film, érdekes szereplőkkel Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyurcsi777 Posted December 28, 2011 Share Posted December 28, 2011 Sziasztok! Először is lehet, hülye kérdés, de több fórumon is olvastam a Silent Hill-ről. Szinte mindenki azt írta, hogy többször meg kell nézni, hogy megértsük a filmet. Na én ezt megtettem, de sehogysem értek benne dolgokat. Esetleg valaki meg tudná nekem magyarázni, hogy a film végén hogy jön oda az a szögesdrótos jelenet? A másik pedig az, hogy miért nem úgymond "egy sikban játszódik a történet". A kislány és az anyja valamint a férje ugye ugyanott vannak, de mintha mégsem, illetve, hogy a végén miért maradnak a "ködös síkban" miért nem térnek vissza normálisan. Lehet hülyekérdések, de nem tudtam rájönni ezért kérnék kis segítséget! Előre is köszönöm mindenkinek! Játsz egy kicsit a játékkal majd akkor megérted,amúgy meg azért nem mennek vissza mert amikor kisodródnak az úton már akkor meghalnak! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kijukoro Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 Játsz egy kicsit a játékkal majd akkor megérted,amúgy meg azért nem mennek vissza mert amikor kisodródnak az úton már akkor meghalnak! A holtesteket elvihette az ár vagy valami kanibál megehetette Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts