Szipi Posted Március 23, 2010 Share Posted Március 23, 2010 Rossz az, aki rosszra gondol! Amikor odanyúlsz, én jobban szétnyitom. Remegek, bár tudom, gyengéd leszel. És ha kiveszed, csak ámulok, mekkora volt bennem! - Nem is kellett volna úgy félnem a foghúzástól! Gyengéden az ujjaim közé veszem, ajkaimhoz emelem, nyelvemmel finoman kitámasztom, óvatosan ráharapok, és ha jól csinálom, kijön a mag. - Kérsz te is szotyit? Szeretem a számba venni, ajkaim és nyelvem gyűrűjébe fogni, és szívni, míg a számban nem érzem a kiáramló nedvet. - Ez a szívószál. Alig várom, hogy együtt ágyba bújjunk, hogy meztelen testemen érezzelek, hogy mindenhol hozzám érj! Fázom nélküled! Kellesz nekem... -...pizsamám! Simogatsz, becézel. Érzem, hogy a lábaim között egyre nedvesebb vagyok. Lassan hanyatt döntesz az ágyon, és vetkőztetni kezdesz. - Végre tiszta pelenkát kapok! Éjjel bejössz a szobámba, hallom, hogy itt vagy, tudom, hogy meztelen testem nézed, és tetszik, amit látsz! Alig várod, hogy nekem ess, igaz? - Szemtelen szúnyog! Ugye, várod, hogy belém hatolj, hogy a nyelvem a testedhez érjen, és együtt elmenjünk? Akkor fűzz meg, hogy járjak veled! - Jó cipőd leszek,ígérem! Nagy, és vastag, megőrülök érte, hogy a kezembe, a számba vegyem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, talán meg fogom bánni, de nem érdekel, úgy vágyom... - ...arra a hamburgerre! szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 még mindig röhögök:D:D Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 Csatlakozok ice-w -hoz! :lol: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batista Posted Április 2, 2010 Share Posted Április 2, 2010 Neeee. A pelenkásnál azt hittem behugyozok :D::D:DDXDDD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 3, 2010 Share Posted Április 3, 2010 Jóbarátok rajongóknak szerintem nem kell magyaráznom a következő képet. Mindenki másnak, ő a képen Ross és Ross-ra gondol (gyengébbek kedvéért: Ross ejtsd: "Rossz") Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
KamikaZeFan Posted Április 28, 2010 Share Posted Április 28, 2010 állat Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moo019 Posted Május 3, 2010 Share Posted Május 3, 2010 Ezek nagyon jók XD.Ross Ross-ra gondol ezen szakadtam Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
doom12 Posted Június 9, 2010 Share Posted Június 9, 2010 áááá xD Rossra gondol...xD Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts