Szipi Posted Március 23, 2010 Share Posted Március 23, 2010 10 ok, amiért egy férfinak sosincs esélye egy nővel szemben 1. Ha a véleménye megkérdezése nélkül döntesz, miszogin vagy. Ha ő dönt a véleményed megkérdezése nélkül, akkor egy emancipált nő. 2. Ha sokat dolgozol, akkor nem törődsz vele. Ha keveset dolgozol, egy lusta disznó vagy. 3. Ha a nőnek van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelye, akkor kizsákmányolják. Ha neked van egy rosszul fizetett, unalmas munkahelyed, akkor hülye vagy, ha nem mész máshova dolgozni. 4. Ha téged hamarabb léptetnek elő, akkor a nőket negatíve diszkriminálják. Ha őt léptetik hamarabb elő, az normális, elvégre egyenjogúság van. 5. Ha azt mondod, jól néz ki, az molesztálás. Ha nem mondod, észre sem veszed. 6. Ha olyasvalamire kéred meg, amit nem szívesen tesz, akkor uralkodni akarsz rajta. Ha ő kér meg valamire, amit nem szívesen teszel meg, akkor azt illetlenség visszautasítani. 7. Ha igyekszel jól kinézni, biztos szeretőd van. Ha nem, akkor ápolatlan, mocskos vagy és büdös 8. Ha büszke vagy az eredményeidre, akkor önző vagy és beképzelt. Ha nem, akkor nincs benned nyoma sem a becsvágynak. 9. Ha virágot viszel, akarsz valamit. Ha nem viszel, akkor figyelmetlen vagy. 10. Ha fáj a feje, akkor pihennie kell. Ha neked fáj a fejed, már biztos nem szereted. szipi Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice-w Posted Március 25, 2010 Share Posted Március 25, 2010 pár rész azért igaz Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frosty88 Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 Ezeket honnan szeded Szipi? Tényleg jók, és némelyik igaz is lehet sajnos. Velem még hálistennek nem fordult elő ilyen párbeszéd. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 pár rész azért igaz Ebből is látszik, a nőknek semmi sem jó. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hta Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 Egyre jobban kezdem megkedvelni Szipi-t! (s most ide a koccintos smile jönne, ha lenne a tárban) :koccint: Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad_90 Posted Április 12, 2010 Share Posted Április 12, 2010 Ha azt mondod, jól néz ki, az molesztálás. Ha nem mondod, észre sem veszed. Ha a közeli hölgy ismerőseimet megdícsértem így, vagy máshogy, soha nem vették molesztálásnak. Sőt... :D Csípik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marky18 Posted Április 15, 2010 Share Posted Április 15, 2010 Szinte mind igaz. Ezért ilyen siralmas a helyzetünk... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_grave_man Posted Április 16, 2010 Share Posted Április 16, 2010 Ha a közeli hölgy ismerőseimet megdícsértem így, vagy máshogy, soha nem vették molesztálásnak. Sőt... :D Csípik. Melyik nő ne szeretné ha dicsérik. Én se találkoztam még olyannal, aki zokon vette volna, mikor azt mondom neki, hogy jól néz ki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
eroberter Posted Május 9, 2010 Share Posted Május 9, 2010 Húúú, hát nálam annál inkább... Fel is hagytam vele Ha a közeli hölgy ismerőseimet megdícsértem így, vagy máshogy, soha nem vették molesztálásnak. Sőt... :D Csípik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts