hankock Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 A GM Daewoo dél-koreai autógyár visszahív több mint 58 ezer gépjárművet gyártáshiba miatt - jelentette be vasárnap a szöuli kormány. A General Motors amerikai óriáscég dél-koreai leányvállalatának belföldön értékesített Winstrom, Lacetti Premiere és Damas típusait érinti a visszahívás, de lehet, hogy külföldön eladottakat is fog - olvasható a közlekedési és tengerészeti minisztérium közleményében. fn/mti Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 nagyon érdekes...úgy látszik ebből is divat lett... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 21, 2010 Share Posted Március 21, 2010 Viszont, a MIÉRT az nincs megírva. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
agentzs1 Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 nagyon érdekes...úgy látszik ebből is divat lett... 1 hiba kijavítása miatt visszahívott járművek rendbetétele, ami akár halált is okozhatott volna, neked divat? Itt jelenik meg a nagy kapkodás, meg az adjunk el mindent hátulütője. Esetleg ha vki nem találná a miértet: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?feed=1&k=2&i=130347 Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soße Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 Érdekes...eddig nem volt ilyen probléma, agentzs? most derül ki, hogy hiba van, egész eddig sikerült hibátlan SOROZATO(KA)T gyártani? Csak úgy hirtelen, ennyi gyártónál? ezt te sem hiheted el...Vagy csak nekem furcsa? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man0waR Posted Március 22, 2010 Share Posted Március 22, 2010 Azért kérdeztem a miértet, mert nem volt így kerek a történet. Ha annyira érdekelne a koreai ipargyártás, rákerestem volna Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts