citromy Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Melyek voltak a legjobb és legrosszabb film befejezések, amiket valaha láttatok? Legjobb: 1. Dr. Strangelove: aki látta, az gondolom nem csodálkozik, hogy ezt rakom első helyre. 2. Kínai negyed: nagyszerű film, nagyszerű befejezéssel. 3. Rettenthetetlen: (spoiler) William Wallace kivégzése, szerintem nagyon jól lezárták a filmet. 4. Halálsoron: nagyon megható a vége. 5. Rocky: (spoiler) szerintem nagyon emlékezetes lett, mivel elveszti a harcot. Legrosszabb: 1. Rejtélyek szigete: Nic Cage főszereplésével készült borzadály, a vége pedig mit mondjak, minősíthetetlen ( hogy szépen fejezzem ki magam ). 2. Világok harca: gondolom nem kell magyarázni. 3. A 23-as szám: egy hihetetlenül ostoba csavarral zárul a film. 4. Madarak: imádom Hitchcock filmjeit, ahogyan a Madarakat is, de a lezárása szerintem eléggé csapnivaló és nem magyaráz meg semmit. 5. Jedi visszatér Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angel Of Death Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Legjobb 5 (nem számít a sorrend) Fűrész 1: tudom, sokaknak lerágott csont, de el kell ismerni, hogy az 1 vége nagyon ott van Halálos Hallgatás: a Fűrész készítői csinálták, hasonlóan ötletes csavarral, mint az előbb leírtnál Egértanya: kedves is családi vígjáték, a végén az ellenségekből igaz barátok válnak Armageddon: Bruce Willis szívhez szóló beszéde teszi monumentálissá ezt az amúgy is remek filmet A Forrás: eléggé elvont film, nagyon szomorú, de tartalmas lezárással Legrosszabb 5: Az Energia: alapból egész jó film, de mintha félbehagyták volna a felénél Troll 2: előrevetítette számunkra az esetleges folytatást, amiből hála Istennek nem lett semmi Next - A Holnap A Múlté: katasztrófa A Balta: "Az energia" effektusban szenved ő is Halálos Kitérő mind3: azt hiszed vége, de mindig egy kis morzsát odaszórnak neked, hogy bizony ez még nem futott le Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hopdinZ Posted Március 19, 2010 Share Posted Március 19, 2010 Legjobb 5 - mai filmek -A remény rabjai -Se7en -Közönséges bűnözők -Bárányok hallgatnak -There Will Be Blood Legjobb 5 - régi filmek -Mechanikus narancs -Citizen Kane -Casablanca -Chinatown -It’s a Wonderful Life Legrosszabb: most nem ugrik be sok, de a 23-as szám lezárása szerintem is gyalázatos volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SurfNRoll Posted Március 23, 2010 Share Posted Március 23, 2010 Nekem a következő filmek befejezése tetszett a legjobban, sorrend nélkül (kicsit több, mint 5) ... Nagyvárosi fények Sunset Boulevard A Keresztapa Casablanca Egy makulátlan elme örök ragyogása Az édes élet Szédülés Memento Kínai negyed Butch Cassidy és a Sundance kölyök Hatodik érzék Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
summoner00 Posted Március 24, 2010 Share Posted Március 24, 2010 A legrosszabb film befejezés természetesen a Párbaj című filmet illeti. Egész jó kis film lett volna, de így befejezni vérlázító. Semmire nem adnak magyarázatot, gyakorlatilag olyan, mintha a forgatókönyvíró nem tudott volna ésszerű magyarázatot kitalálni, így egyszerűen lezárta a sztorit és kész. Ugyanebben a hajóban evez a Megszólít az éjszaka. Egyszer csak elkezd leperegni a stáblista, mi pedig ülünk ott várva a magyarázatot, hogy értelmet nyerjen a film megnézésére szánt 2 óra. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts