hankock Posted Március 16, 2010 Share Posted Március 16, 2010 (edited) Predators Rendező: Antal Nimród Szereplők: Adrien Brody, Danny Trejo, Laurence FishburneTartalom: A sztori azzal kezdődik, hogy egy ragadozó elrabol egy Royce nevű afro-amerikai fickót, aki a ragadozóbolygón landol, ahol hét másik emberrel találkozik. Az emberek hamar rájönnek, hogy ragadozók vadásznak rájuk, és az is kiderül, hogy nem afféle mezei ragadozókkal állnak szemben, hanem egy "black super predator" elnevezésű felturbózott ragadozó által vezetett szuperragadozó-csapattal.Előzetes:">" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> imdb/filmdroid Módosította Május 2, 2010 hankock Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
peti.gaspar Posted Március 20, 2010 Share Posted Március 20, 2010 Remélem nem lesz túl vérengzős hanem inkább akciós de azért egy kis vér se árt csak legyen legyen benne sokizgalmas,akciós jelenet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage023 Posted Március 29, 2010 Share Posted Március 29, 2010 Remélem jó lesz. Kíváncsi vagyok rá! Köszi az infót Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
jooker Posted Április 4, 2010 Share Posted Április 4, 2010 Akkor ez mondhatni a predator 3?? És vajon 3D ben lesz nézhető a mozikban és mikor??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProCukor Posted Április 4, 2010 Share Posted Április 4, 2010 bemutató:2010.07.09.Csak olvasni kell Amúgy sztem nem lesz 3D-ben. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
**Dui** Posted Április 4, 2010 Share Posted Április 4, 2010 én szeretem a predátort,remélem jó film lesz.vajon mit takar hogy super black predator ??? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Április 5, 2010 Share Posted Április 5, 2010 Akkor ez mondhatni a predator 3?? És vajon 3D ben lesz nézhető a mozikban és mikor??? ez mondhatni predator 0, mivel még az Arnold-os történet előtt játszódik. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 5, 2010 Author Share Posted Április 5, 2010 szerintem meg utánna játszódik, ez egy különálló rész Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Április 5, 2010 Share Posted Április 5, 2010 általában human elég korretkül fordítja le a külföldi híreket: http://filmbuzi.hu/archives/2010/03/13/predators-elso-video/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Április 9, 2010 Share Posted Április 9, 2010 Laurence Fishburne is szerepel benne??? Váóóó, egyre jobb! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
b.frenk Posted Április 10, 2010 Share Posted Április 10, 2010 Két kérdés mereng a filmmel kapcsolatban: Végre van egy sikeres magyar rendező? Végre lesz egy jó predátoros film? A film meg várós... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Április 11, 2010 Author Share Posted Április 11, 2010 Hát a Szállitmány esetében elég egyszólamúra és fapadosra sikeredett a sztori, de e filmhez eléggé nagy emberek adták a nevüket Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 én szeretem a predátort Valószínű ő is szeret téged. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Április 30, 2010 Share Posted Április 30, 2010 vajon mit takar hogy super black predator ??? Több mint valószínű, hogy nagy, fekete és szuper az a Predator! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Május 2, 2010 Author Share Posted Május 2, 2010 Megérkezett a magyar tréjler: http://www.indavideo.hu/video/Ragadozok_Predators_magyar_szinkronos_elozetes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
lzprince Posted Május 2, 2010 Share Posted Május 2, 2010 Két kérdés mereng a filmmel kapcsolatban: Végre van egy sikeres magyar rendező? Végre lesz egy jó predátoros film? A film meg várós... 1. igen, minden bizonnyal. 2. az Arnold-os predátor is jó volt. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
TrueMaster Posted Május 30, 2010 Share Posted Május 30, 2010 Láttam az előzetesét... nagyon kemény film lesz, én már várom De kár hogy nem 3D-s, pedig szerintem nagy sikere lenne úgy Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Május 30, 2010 Share Posted Május 30, 2010 Szerintem 2D-sen is elég sikeres lesz. Fölösleges átkonvertálni... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
patriot Posted Június 1, 2010 Share Posted Június 1, 2010 3D-ért én sem vagyok oda, számomra az év legvárósabb filmje, már a videók alapján is átjön az eredeti ragadozós hangulat, nem pedig az AvP féle hülyeség, bár az AvP 1 még el is ment. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Június 3, 2010 Share Posted Június 3, 2010 Pár kép a ragadozókról, hogy kb mire számíthatunk. (forrás: filmuniverzum) BIRDFACE Alkalmazott vadásztechnikája a “Predator Bloodhound”, azaz a vérebek prédára való ráúszítása. Ágyút nem használ. TUSKER Maszkján két hosszú elefántagyar található. Ágyúja hasonlít a P2-es ragadozó plazmavetőjéhez. BLACK SUPER PREDATOR A klán vezére, ismertetőjele a fekete bőrszín és páncélzat, továbbá a csontokkal díszített maszk. Feje és arca eltér a megszokottól, továbbá a kiszivárgott történet szerint az ágyúja is különleges lesz. JUNGLE HUNTER A Predator, nagy A betűvel…bizony, kedvencünk az első részből ismét tiszteletét teszi, ezúttal fegyvertelenül, megkínozva és kikötözve. Szerencsére ő is elszabadul…és talán fegyvert is szerez magának… Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sipsand Posted Június 22, 2010 Share Posted Június 22, 2010 Par tv spot: http://www.youtube.com/watch?v=6_0_R27DaH0 Tv spot #1 http://www.youtube.com/watch?v=uPbqSsmiBRI&feature=related Tv spot #2 Par plakat: http://www.comingsoon.net/imageGallery/Predators/large/hr_Predators_4.jpg http://www.comingsoon.net/imageGallery/Predators/large/hr_Predators_5.jpg http://www.comingsoon.net/imageGallery/Predators/large/hr_Predators_6.jpg Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Június 23, 2010 Author Share Posted Június 23, 2010 Ujabb előzetes: name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>"> name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"> Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gazi Posted Július 10, 2010 Share Posted Július 10, 2010 Tegnap bemutatták az USA-ban. Bevételi adatok még nincsenek, de az Imdb-n 2,567 szavazattal 7.6-on áll az értékelése, a rottentomatoes-on hasonló mennyiségő szavazat mellett 64%. Szóval bizakodjunk! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikas Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Kamujelenet a Predators előzetesében Sokan várták azt a bizonyos "durva" jelenetet, amely benne volt a Ragadozók előzetesében, de mint az a minap kiderült, hiába. Ugyanis csak Robert Rodriguez próbált trükközni és a film eladását kicsit meglendíteni. Meglehetősen gyakran fordul elő, hogy a filmelőzetesek olyan jeleneteket mutatnak be, melyek a film végső verziójába nem kerülnek bele vagy megváltoznak - például az Avatar-trailerekben is láthattuk egy pillanatra a Földet, mely végül kimaradt a mozis változatból. Azonban a Ragadozók előzeteseiben olyan jelenet található, mely elég jelentősnek tűnt, mégsincs benne a filmben. (Arról a snittről van szó, amikor Adrian Brody-t látszólag tucatnyi lény veszi célba.) Ez a jelenet, a kivágottakkal szemben ún. "money shot" volt, hosszú, hangsúlyos, olyan, mely szóbeszédet generált a rajongók között, egyfajta horog, melyre meglehetősen sokan rákaptak. Ezért is tűnt meglepőnek, hogy végül nem használták fel a leforgatott anyagot. Szerencsére a Predator-rajongóknak nem kell tudatlanul meghalniuk, maga Robert Rodriguez árulta el a "titok" nyitját. A film producere elmondta, hogy a szóban forgó jelenetet direkt az előzetes számára készítették, s korábbi filmjeiben is alkalmazta ezt a technikát mondván, hogy nem mindig jó, ha a néző sok mindent tud előzetesen. Mindez afféle csavarként is alkalmazható, hiszen így sokan hiszik egyes jeleneteknél, hogy mi fog történni - mint az később kiderült, tévesen.SG Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Hát, a csali bejött, de nem értem miért nem lehetett berakni... Végül is kicsit több izgalom és feszültség lett volna benne. Mindenesetre én még várom a filmet. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnTerry Posted Július 17, 2010 Share Posted Július 17, 2010 Kíváncsian várom, hogy honfitársunk mit hozott ki a predátor univerzumból. Nagyon bizakodom, és várom már a filmet, de ilyen kamerás retket nem nézek meg. Normális dvd-rip, vagy irány a mozi. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
rambaldi Posted Július 22, 2010 Share Posted Július 22, 2010 én is kíváncsi vagyok rá azt hiszem ts verzióm van , leszedtem és visszatöltöttem . Míg nem lesz elfogadható minőség addig ráérek várakozni ( a vasember 2 sem néztem még meg ... ) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Raven Posted Július 23, 2010 Share Posted Július 23, 2010 Pedig a Vasember 2 nem rossz. Minden esetre én szerintem moziban nézem meg a Ragadozókat... azért ott hatásosabb. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hankock Posted Augusztus 20, 2010 Author Share Posted Augusztus 20, 2010 Mától a magyar mozikban is, kijött a rilézz is, R5 egy hónap múlva jön Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts