horry Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Eredeti kép: 1.Első lépésként dodge tool-lal a szem íriszének a közepét enyhén kihalványítjuk. 2.Nyitunk egy új layert, és fehér brush tool-lal az egény szemet befestjük! 3.A layer beállítása soft light legyen! 4.CTRL+U-val belépünk a Hue/Saturation-be, és beállítjuk a kívánt színt. Colorize-t be kell klikkelni! TiPP: Nem minden szemnél ugyan olyan a beállítás. Az személytől függ. Ezek a beállítási adatok erre a szemre jók. A tutorialt Horry készítette! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyapyG Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 csáó, van 1 kis bibim :/ elindultam úgy ahogy mondtad de miután kifehérítem a szemet és beállítom h lágy fény legyen nekem elfeketedik és utána nem azt csináljam int neked. Miért?? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModThisName Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 szerintem elfelejtetted soft light-ra állítani, vagy másra állítottad. Csak egy megjegyzés: Vámpír az drakula volt. az alkonyatban nem vámpírok vannak, hanem ... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
GyapyG Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Az a helyzet h az én photoshop-om magyar így gondolom a soft light = lágy fény; szóval elvileg jól követem Tudna valaki picit pontosabb leírást adni? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
horry Posted Március 15, 2010 Author Share Posted Március 15, 2010 Hmmmmm! Igazából nem tudom, hogy hol ronthattad el... A brush tool színét ugye fehérre állítottad be. Ha esetleg segít, akkor belinkelem a lista képét, ahol beállítottam a soft light-ot. Lehet, hogy azon végig kéne menned, és minden beállítást megnézned, mert nekem ugye angol a progi. Itt a kép. Ha így sem menne, akkor csinálok egy video tutorialt, és úgy talán menni fog! Csak egy megjegyzés: Vámpír az drakula volt. az alkonyatban nem vámpírok vannak, hanem ... Ok! Én sem vagyok nagy alkonyat fan, de írtam, hogy alkonyat vámpírok szemét fogom bemutatni. Igazából az egész filmből ez az egy dolog, ami megtetszett! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Empelord Posted Február 22, 2011 Share Posted Február 22, 2011 Szia nekem az lenne a gondom van, hogy odáig minden oké hogy Soft Light de valamiért nekem a Hue/Saturation résznél nem változtatja mega szinét semmilyen formában (be van kattintva az hogy Colorize és a megfelelő Layer van kiválasztva) de hiába tolom el a csúszkákat nem változik semmi. Segítséged előre is köszi amugy jó kis tutorial Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Idakor Posted Február 23, 2011 Share Posted Február 23, 2011 Ha már így csinálod, akkor a lightness csúszkát húzd lejjebb(fehéret nem tudsz színezni). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts