greenter Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 Sziasztok! Olyan probléma merült fel, hogy az asztali számítógépből kihúztam a netet és átdugtam a a laptopomba, de a laptopban már nem volt net, nem ismerte fel. Mi lehet a probléma, illetve hogyan tudnám ezt megoldani? Az internet T-online-s. A laptop, pedig egy HP Compaq Presario CQ61! A válaszokat előre is köszönöm szépen! Üdv: Zoli Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horysz Posted Március 14, 2010 Share Posted Március 14, 2010 kicsit bőven infót szolgáltathatsz ADSL kapcsolatról beszélünk? Ez esetben a PPOE beállításait meg kell adni először. Kábelnet? Ez esetben lehet, hogy csak 1 MAC addresst engedélyez a szolgáltató? Mobilnet? Fel kell telepíteni a sticket. Vistánál, win7nél admin módban kell futatni! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenter Posted Március 14, 2010 Author Share Posted Március 14, 2010 Megpróbálok... Tehát ez az internet egy T-online-s kábelnet, amit az asztali szgépen használunk. Én gondoltam egyet és ki akartam próbálni laptopon, bedugtam a netkábelt a laptopba, de semmi nem történt. Nem tudott kapcsolódni netre. Nos valami ötlet? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts