hajnika9 Posted Szeptember 14, 2005 Share Posted Szeptember 14, 2005 Az SGH-E530 egy felsõ kategóriás, nõk számára tervezett készülék, amely a legkorszerûbb szolgáltatásokon túl olyan kiegészítõket kínál, mint például a kalóriatáblázat, a magasság/súly arány kiszámító, a bioritmus mérõ, a menzesz naptár, a bevásárló lista vagy a mértékegység átváltó program. A Samsung SGH-E530 készüléke egy kifejezetten a gyengébb nem számára tervezett telefon. Izgalmas szín- és formavilágával biztosan elnyeri a hölgyek tetszését. A nõi fogyasztókat megcélzó telefonok tervezõi általában a termék vonzó külsejére helyezik a hangsúlyt, gyakran elhanyagolva a funkcionalitást és a legfejlettebb szolgáltatások beépítését a modellekbe. Ez valószínûleg abból a téves feltételezésbõl származik, hogy a nõk számára az egyszerûbb, kevésbé korszerû technológiák is megfelelnek. A Samsung - szakítva ezzel a hiedelemmel - 1 megapixeles digitális kamerával, 262 ezer színt megjelenítõ belsõ kijelzõvel, Bluetooth technológiával és zenelejátszóval látta el új, kagylóhéj formájú modelljét. A kamera egyébként mozgókép felvételek készítésére is alkalmas. A készülékben olyan, nõi igényekre szabott szolgáltatások is helyet kaptak, mint a kalóriatáblázat, a magasság/súly arány kiszámító, a bioritmus mérõ, a speciális naptár, a bevásárló lista, vagy a mértékegység átváltó program. SGH-E530 specifikációk: - 262.144 színû belsõ kijelzõ - 65.565 színû külsõ kijelzõ - Beépített 1 mp kamera vakuval - Videofelvétel és lejátszás, videó-letöltés - MP3/AAC lejátszás - JAVA alkalmazások (MIDP 2.0) - MMS, GPRS, WAP 2.0 - Bluetooth - 64 szólamú polifonikus csengõhangok - E-mail kliens - Nõknek dedikált funkciók - 900/1800/1900MHz - 85,9 x 42,2 x 27mm - 86g /mobilkor.hu/ ilyet veszek: de ilyen színben szerettem volna, scak sehol sincs, meg még kékben is klafa... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 16, 2005 Author Share Posted Szeptember 16, 2005 jelentem megvettem és naggyon klafa Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Szeptember 18, 2005 Share Posted Szeptember 18, 2005 Én spec nem szeretem a kinyitható telefonokat de ma ilyen volt ismerősömnek és megtetszett Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paat Posted Szeptember 18, 2005 Share Posted Szeptember 18, 2005 jelentem megvettem és naggyon klafa 20721[/snapback] jól tetted Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
hajnika9 Posted Szeptember 18, 2005 Author Share Posted Szeptember 18, 2005 nem is bántam meg, csak jobban tetszene a narancssárga-fehér kombinációban, de én ezzel is boldog vagyok!!! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts