Wallow Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Sziasztok! Van egy játék melyet le magyarosítottam, és felszeretném tenni... DE! Szeretném, ha lenne egy telepítője, valamint, hogy Rippelve és portable legyen. Na már most ha jol tudom a Rippelés annyiból áll, hogy kitörlöm a játék könyvtárából a felesleges zenéket, videókat. Ez meg is van... Na de most, már csak egy telepítő kéne... Van is ötletem hogy nézne ki. Képekkel demonstrálom. ha elindítjuk a telepítőt akkor valahogy így nézzen ki ha megszeretnénk addni neki, hogy hova tegye a játékot akkor így nézzen ki a telepítés állapota... és ha megszakítjuk a telepítést akkor így nézzen ki és persze a legvégén adni neki egy saját ikont Megvalósítható ez? ha igen kérlek titeket segítsetek! Már átnyálaztam szinte minden fórumot de nem megy :S Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
ricky95 Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Sokféle telepítő létezik, van önkicsomagoló (sfx), inno setup, Nullsoft Install system, installshield... sok telepítő készitő van, pont ugyanilyet nehéz találni.... Ha ilyenre gondolsz, akkor írok róluk hosszabban, csak jelezd Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted Március 8, 2010 Author Share Posted Március 8, 2010 de én ilyet szeretnék(na njó ha nem pont ilyen az sem baj) Légyszives írj róluk hosszabban Vagy ha oda adom ezt a telepítőt(ami a képeken van) ( kb 95mega) akkor meg tudod mondani, hogy milyen? Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 9, 2010 Share Posted Március 9, 2010 A képeken egy sima 7-zip önkitömörítő program van. Amikor 7-zip-pel tömörítesz, be lehet pipálni az opciók között és nem .7z lesz, hanem .exe, az pontosan így néz ki. Nem véletlenül vannak külön telepítőkészítők, nem kis munka megírni egy olyat. Ajánlom a Nullsoft Install System-et (bár egy ripnek igazából bőven elég az önkitömörítő). Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted Március 9, 2010 Author Share Posted Március 9, 2010 (edited) köszi! amúgy hogyan tudok külön ikont adni a telepítőnek? mert ha jobb klikk->tulajdonság->ikoncsere, és beteszek egy nekem tetszóleges(nem XP alapértelmezett ikon-t) és ha utánna törlöm azt az ikont akkor eltünik:S apropó sikerült 7-zippel megoldani, köszönöm! már csak azt kellene megoldani, hogy az ikonja ne ez legyen valamint hogy telepítésnél ne ez legyen a telepítő fejléce ugyértem ne azt írja ki, hogy 7-zip self extractor hanem had írjak oda valami mást... mint ennél a képnél valamint, hogy a tegeket átírni... hogy a Cég neve : nál ne Igor Pavlov legyen, hanem valami más (mert van 1 rippelt játék ami szintén 7-zippel lett készítve és ők megtudták oldani...) Módosította Március 10, 2010 Wallow Legközelebb használd a szerkeszt gombot, ne legyen dupla post! (Jaire) Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 10, 2010 Share Posted Március 10, 2010 Az ikont és egyéb tulajdonságokat pl. a Resource Hacker vagy XN Resource Editor programokkal lehet megoldani, letesztelem, hogy működik-e egy 7-zip exe-vel (elvileg igen) és akkor összedobok egy leírást, hogy mit hogyan. Szerk.: A fájlinformációkat egyelőre nem sikerült átírni, minden esetben "eltűnt" az összes adat a módosított .exe-ből és az ikonnal is ugyanez a helyzet. Persze ha valaki tud megoldást, akkor örülnénk neki. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted Március 11, 2010 Author Share Posted Március 11, 2010 kösz, a segítséget, de jó lenne ha még vki tudna segíteni... előre is thx kösz, a segítséget, de jó lenne ha még vki tudna segíteni... előre is thx Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
sOnt Posted Március 12, 2010 Share Posted Március 12, 2010 http://www.howtogeek.com/forum/topic/7-zip-ugly-icons Remélem tudtam segíteni valamit. Ha nem jön össze írj. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallow Posted Március 13, 2010 Author Share Posted Március 13, 2010 Köszönöm mindenkinek a segítségét!! a Resource Hackerrel megcsináltam Nemsokára feltöltöm! Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro230 Posted Március 13, 2010 Share Posted Március 13, 2010 Örülök, hogy sikerült, azért is említettem a Resource Hacker-t, mert régebben sok mindent csináltam vele, de most csak bénáztam... Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts