tiger105 Posted Március 8, 2010 Share Posted Március 8, 2010 Azért hoztam létre ezt a topicot, hogy aki esetleg tud erről az új operációs rendszerről ismertetőt vagy jó leírást (ha lehet magyarul) akkor az ossza meg velünk is. Van egy másik topic is a BackTrack-ről de ezt kimondottan a 4-hez kapcsolódónak szántam. Amiket eddig tudok: Innentől vannak a BackTracknek saját tárolói ahonnan a programokat le lehet hozzá tölteni. Teljes értékű operációs rendszernek nyilvánították. Ubuntu Intrepid alapokon nyugszik a 4es verzió. Néhány hasznos hardver támogatással bővült amik elősegítik a kódfeltörés menetét és időigényének csökkentését. Új hivatalos oldal: http://www.backtrack-linux.org/ Első észrevétel/segítség a kezdők számára: Ne ijedjenek meg hogy nincs leállítás gomb Leállítás bash-ba írva : halt Újraindítás : reboot És a net, nem kell aggódni működik, csak el kell indítani a hálókarit : ifconfig -a -->kilistázza a hálókarikat, válaszd ki amelyiket te használod és utána: ifup "a választott kártya neve pl:eth0" Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Szeptember 7, 2012 Share Posted Szeptember 7, 2012 Igaz kicsit késve,de megjelent a Backtrack 5 Revolution R3 legújabb kiadása. Hivatalos honlap. http://www.backtrack-linux.org/ Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Szeptember 7, 2012 Author Share Posted Szeptember 7, 2012 Nem hittem volna, hogy valaki fog ebbe a topicba írni, de ha tippelnem kellett volna azért te lettél volna az 1ik esélyes Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Szeptember 8, 2012 Share Posted Szeptember 8, 2012 Hehe Hát végülis már egy ideje én is áttértem linuxra mert kicsit besokalltam a pici puhától . Maga ez a disztró egyben hasznos is,másrészt meg....hát tudjuk mire is jó valójában Mondjuk nem lenne rossz ha a BT eszközöket mondjuk az Ubi 12.04 vagy majd a 12.10 -be bele lehetne venni ppa-ba és beépíteni a rendszerbe . Bár az már kényelem lenne x) Megfelel az Ocelotos alap is,mert az barmi stabil volt már akkor is. Asszem ez az R3-as kiadás bugfixeket és további 60 cuccot tartalmaz ,pontosan nem tudom miket most jelenleg. Viszont nagyon ütős lett,elég vad dolgokat lehet vele művelni Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiger105 Posted Szeptember 8, 2012 Author Share Posted Szeptember 8, 2012 Na majd vmelyik este akkor lerántom én is, aztán meglesem, bár én csak kíváncsiságból, nem értek annyira a benne rejlő programokhoz. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNIPER Posted Szeptember 8, 2012 Share Posted Szeptember 8, 2012 Hát van pár cucc amin én is csak pilláztam. De majd én is mélyebben belemegyek,sok érdekesség van benne. Idézés Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts